Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

P3Bo napísal:to jak si ten zaver myslel mi to vyznelo ze nevies co to slovo znamena nic v zlom ...
Diki ze si ma upozornil :)
midnight_man napísal:ludia :D :roll: ja viem ze je to OT ale ja fest nemozem...ved to je choruo :cry:
A tebe to nevyhovuje ? Sak mas aspon zaujimavejsi scenar pan reziser :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:A tebe to nevyhovuje ? Sak mas aspon zaujimavejsi scenar pan reziser :lol:
baby nejde o to ci mito vyhovuje alebo nie,,ale ze je to troska vo ja viem take blbe..teda ja neviem ..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nejak sa mi to nechce citat cele od zaciatku, ale som moc daleko od pravdy, ked mam dojem ze je tato tema cosi ako realityshow, forma exhibicionizmu, kedy vykricim svoje sukromne zalezitosti do sveta, nech o tom moze vediet kazdy? :) Ak sa mylim, tak ma plz opravte a ja si dam namahu to cele precitat odzaciatku.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:No optimalna predstava by bola ze by som tam prisiel zanim, spustil moj vopred pripraveny monolog( veci typu, vazne sme boli len kamarati potom sa to zvbrtlo v cosi viacej a a vasa dcera mi vravela ze aj tak o tom viete takze mi nepripadalo ako porusnie jeho slubu a ze tento bozk na krk bolo to maximum co by som si voci jeho dcere dovolil. Poviem mu ze viem ze som sklamal ale ci by jej predsa len nedovolil chodit so mnou von, ked sa cez ten tyzden nevidime aspon nech sme cez vikend spolu. Ze ja sa tesim domov len kvoli nej a moc mi nanej zalezi. Ked chce tak mu slubim ze sa jej ani nedotknem ale nech mozeme byt spolu)
Potiaľto je to optimistické v tom že si myslíš, že Ťa bude počúvať. Rátaj aj s možnosťou, že aj on má niečo čo Ti bude chcieť povedať, že sa neudrží a proste Ti skočí do reči a potom budeš počúvať niečo Ty...
BabySHAQ napísal: potom si vypocujem jeho negativny postoj , ale predsa len ho nejak ukecam a bude to ok.
Som ale asi moc velky pesimista ze ? :?
Nie, toto je tiež optimizmus z tvojej strany. Byť ja otcom, tak fakt neviem čo by som robil, keby moja 12r dcéra došla s cucflekom domov. Vážne si myslíš že Ti uverí, že ten bozk na krk bolo najviac?? Vieš Ty čo je bozk na krk? To je až ďaleko po francuzskych bozkoch (aspoň u mňa, teraz nerátajme predohru, ajkeď...), už ako medzistupienok ku prejdeniu "ďalej"....Skús sa vžiť do jeho situácie, pokiaľ to dokážeš.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Baby ty mi chces povedat ze si sa nechtiac prisal ku krku ako pijavica ...
Na toto prekrasne pasuje jedna veta z Half Life 2 E2 (Sry viem :) Moc hram)
prepare for unforeseen consequences.
Je to prekrasne vystihnute ;)
Neviem ci "pohovor" z jej otcom nieco vyriesi ... uvidis ale nezda sa mi ze ti to Zobere
Fakt bozkavanie baby na krku ... To je aj za Francuzakom
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff tak po dlhom čase som si kukol túto tému.. a poviem
Baby čo ty zase za ko*ot riešiť pre boha... pff :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Shark NX napísal:...
Fakt bozkavanie baby na krku ... To je aj za Francuzakom
Ja bozkavam po krku aj spoluziacky a nic spolu nemame! :lol:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

12 rocne decko?

kebyze to je moja dcera tak ta prizabijem..

12 rocne decka? su to deti ! totalne nevivinute hlavicky, vsetko je gombicka, z minuty na minutu je nieco ine COOL .. uff ..

lutujem ta baby .. vazne .. ako moze clovek az tak klesnut ze si nieco zacne s takym deckom :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

nordkapp_pb napísal:... jo a on ta naoplatku zazaluje za obtazovanie svojej neplnoletej dcery ... proste si si vybral obet s uplne normalnymi rodicmi .. pretoze keby sa chcela moja 12 rocna dcera s niekym bozkavat tak mi rupnu nervy a zatocim mu krkom ... uvedom si ze revirom 12 rocnych je vacsinou okolie pieskoviska ako vyhradene miesto maleho faganskeho gangu ... tieto deti beru vacsinu zivota este stale ako nehoraznu zabavu a dobre odreagovanie a hru ... tak by si mal konecne pochopit aj jej otca, pokial jej nechces robit zbytocne problemy tak ju nechaj napokoji ..v BA je toko tebe rovnych bab, ze to az neni pekne a mozes s nimi byt kazdy den, a neriskujes napravak :-) ...
akoze pieskoviska už nie lae dajme tomu pobehovanie okolo hojdaiček s kamrátkamy.. babyshaq mal by si skúsiť staršie ovocie uvidíš že zachutí...
Shark NX napísal:Baby ked urobis 12 rocnej babe cucflek tak to ma na jej rodicov rovnaky vplyv ako keby si jej Kupil Minisuknu kde vytrca polka zadku a Priesvitne tricko z napisom I want Sex a tak ju Poslal domov ...
Cize osobne by som za nim siel osobne z ospravedlnenim ... Sice neviem ako mu to vysvetlis ... Lebo mna nic nenapada
jj deti by nemali mať deti..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

babay kedy ti dojde ze nezalezi na tom ako vyzera!(teda zalezi) ale nie pri 12 rocnych babach ved 16tky sa spravaju ako decka a to nevravim o 12 tich moja sesterka ma 13 a nevydrzim pri nej viac ako 5 minut..loool uvedom si ze mozno vyzera za 16 ale je to stale 12 rocne dieta!!!!!!!!!!!!!!! ja byt jej ocom uz mas problem.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

presne tak .. ani 15tky, 16tky niesi velakrat .. normalne .. vacsinou nevedia co chcu .. proste deti (nevravim ze vsetky) ..

fakt mi je luto baby ze si tak klesol..
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

NuSuey napísal:12 rocne decko?

kebyze to je moja dcera tak ta prizabijem..

12 rocne decka? su to deti ! totalne nevivinute hlavicky, vsetko je gombicka, z minuty na minutu je nieco ine COOL .. uff ..

lutujem ta baby .. vazne .. ako moze clovek az tak klesnut ze si nieco zacne s takym deckom :)
Lutuj ma, spasitel moj si strasne spravodlivy !!! Pan dokonaly vasa vysost a cize som sa ja naozaj tak previnil ?
A teraz vazne, to mi je uplna novinka ze ked si niekto zacne s o 3 roky mladsou tak je to ludske dno. Nemas nahodou troska pomylene pojmy a dojmy ? :? Ale nad takymi jak si ty to je zbytocne sa rozculovat. :roll:

Som uchyl som odpad, mne je zase luto ze si len toto o mne myslite :evil: .
Aj tak uz je koniec vsetkemu :cry: , aj som to sem chcel napisat ale je to zbytocne. O mne uz pocut nebudete! Zenu uz vidiet nestem. A inak kritizovat vie kazdy co radi aj robite ale pomoct to uz je horsie.

Dakujem vsetkym co mi pomohli (aj vynimky existuju). :lock:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

BabySHAQ napísal:.. to mi je uplna novinka ze ked si niekto zacne s o 3 roky mladsou tak je to ludske dno...
takze keby som mal trinast rokov nic sa nedeje ked si zacnem s desatrocnou?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

mi-chau napísal:takze keby som mal trinast rokov nic sa nedeje ked si zacnem s desatrocnou?
Ale neklesol by si tak abnormalne hlboko jak niekto tvrdil

Pocujte mne je jedno co si hovorite ale keby je to take decko tak by nam to nebolo vydrzalo 4 mesiace napriek vsetkym tim problemom !!! A ona sa nerozisla so mnou ale ja s nou , lebo som nezniesol ze tak trpela! Ze nemohla byt so mnou. Ale vam je to zbytocne hovorit, podla vas je kazda 12tka rovnaka. Skoda reci :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

a ako dokoncime telenovelu ked nemame zaver? :lol:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

rozisiel ale tajne sa budu určite stretavat teraz to pokračuje na styl romeo a julia kedze rodičia teda jej su proti .... :lol:

P.S: prečo ja mam vzdy pocit ked čitam slova rozišiel som sa snou lebo som nemohol vidiet ako trpí a podobne ze su to len blbe keci a kalerabi ??? :roll:
mi-chau
Darca
Darca

jasne ze su to kecy...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Doteraz to bolo dost stazene ze sme sa nemohli vydavat cez vikend. Ale teraz ked jej foter zakazal chodit cez vikend von tak co mame robit ? Po icq sa vztah neda udrziavat :? . Ale samozrejme ja kecam
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

BabySHAQ napísal:.... O mne uz pocut nebudete! Zenu uz vidiet nestem...
ako mezes nazvat 12 rocne fakt ze blbe nevyvinute decko co absolutne este nevie co caka od zivota a zaujima ju len to ze kto viac dosti ..... ZENOU?!
mi-chau
Darca
Darca

baby cele toto divadlo mi uz pride ako uputavanie pozornosti, a dost okate
Zamknuté