momentalne only SLIVKA.. & TEQUILA ,.najhorsia kombinacia v zivote bola omylom samozrejme..1dcl_ova tequila bez obviklej brzdy sol & citron..takze bolo treba zapit a prve co som schmatol bola bohuzial 1dcl borovicka,.a tomu ja hovorim tlaky,.tomu sa nevyrovnal ani exnuty 1dcl absint na chate kde uz nebola ziadna brzda.. od vtedy radsej iba slivku..heh..
insert napísal:
80% ma alpsky rum..to je supa ked som si to raz dal, musel som sa ist na zachod rychlo napit normalnej vody, len som to nemohol rozdychat..
Fuj, ako mozte pit alpsky rum, som to este nemal a ani nekcem, staci my ze 80% ??!! Bleeeeeeeeeeeeeee
atrey napísal:
POzri ak zmaturujes tak sa nemusis len ozrat, mozes sa aj inac zabavit
Tipne si ze mas asi 12 rokov ked take veci rozpravas, no komu uz chuti tvrdsi alkohol???Sak ked si vypijes tak sa uvolnis a ja to mam osobne velmi rad (ze babenky)???
Atrey som zvedavy jak sa chces triezvy zabavat medzi ludmi co piju...akurat by do teba v kuse pi*ov*** aby si si dal aspon pivo ze to ti neublizi a ty by si bol z toho taky znechuteny ze by si isiel domov...neviem co je na alkaci take zle,ved sa neozieraj proste si vypi a zabav sa
Holubar napísal:Atrey som zvedavy jak sa chces triezvy zabavat medzi ludmi co piju...akurat by do teba v kuse pi*ov*** aby si si dal aspon pivo ze to ti neublizi a ty by si bol z toho taky znechuteny ze by si isiel domov...neviem co je na alkaci take zle,ved sa neozieraj proste si vypi a zabav sa
tak si chod dat do najblizsej krcmy 2 poldeci, nech si kludnejsi. A nemusis pi**va* do tych co nepiju. Ked Ti alkohol nechuti nebudes to predsa pit. A ak mas dobrych kamaratov nebudu do teba pi***at ze nepijes.