Nejde o to ale je malo pravdepodobne ze je to tak ako to vravis...90% ze sa chvali kamaratkam ze chodi so starsim....a bla bla....fizz napísal:Dajte mu uz konecne pokoj. To, ze ona ma 12, neznamena, ze by ju nemohol mat rad, tak ako keby mala 20.
A do k- sa mi uz nemusite obtauzovat pisat komentare, ze sa zas hram na mudru, kludne mi poslite prazdnu, ja to uz pochopim.
Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Kasli nanich Fizzfizz napísal:Ale pise ON ze ma rad ju. Keby to fungovalo na tvojom principe, tak by nestastna laska neexistovala. Ty si nikdy nemal rad niekoho kto na teba uplne kaslal?
A samozrejme sa znazim byt zaujimavy a uputavam na seba na sprostom internetovom fore kde ma aj tak nik nepozna, to by uz malo zmysle ze Mi-Chau ?
Ty si budes furt mlet dokolecka to svoje ze ? Myslis ze taka oblapavacka alebo ako si to nazval by ju bavila 4 mesiace ? Aj napriek vsetkym tym pruserom ktore mala?. A premna je toto skutocna laska, aj ked sa tu rozthrnes tak mi nemozes povedat ze nie lebo nepoznas ani mna ani ju. Tak sa nehraj na najmudrejsiehomi-chau napísal:To tu teraz tusim zachadzate do inych sfer, ja mam skor dojem ze tu city k 12rocnej rozpitvava na telenovelu a pritom ide o nic, bud je to syndrom samolutovania, putania pozornosti alebo to berie az choro vazne. Potreboval by zazit pravu lasku aby pochopil a nie oblapavacky za skolou.
//nemam ten pocit ze lutujem sameho seba
Ehm keby si ju videl tak by si inak hovoril. Vies lenze im ide len o vzhlad ale ja ju milujem (premna zamna sa po..rte ze som pouzil to slovo milujem , ale je to tak) preto aka je. A to o tych chalanoch nemam od nej ale sam som si to zistilSteju napísal:<a co, ajtak su uz vsetci OT>
k tomuto jedno velke LOL, bud sa jej nieco sniva alebo to musia byt dobri chudaci, skrachovanci, stroskotanci, a neviem co este
ked to budu styri roky tak sa ozviBabySHAQ napísal:Ty si budes furt mlet dokolecka to svoje ze ? Myslis ze taka oblapavacka alebo ako si to nazval by ju bavila 4 mesiace ?
pre sex je kopec ludi urobit vselicoBabySHAQ napísal:Aj napriek vsetkym tym pruserom ktore mala?.
ano teraz ano, za pat rokov sa budes smiat aky si bol kktBabySHAQ napísal:A premna je toto skutocna laska, ...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vies kolko krat som si ja myslel ze citim "skutočnu lasku?" ešte sa naučis co to je skutočna laska ale to ti tu vysvetlovat je zbytočne to pochopiš az ked budeš starší ...BabySHAQ napísal:. A premna je toto skutocna laska, aj ked sa tu rozthrnes tak mi nemozes povedat ze nie lebo nepoznas ani mna ani ju.
Akoze toto je sila. Co si vlastne o mne a nej myslis?mi-chau napísal:pre sex je kopec ludi urobit vselico
A dobre ja viem ze 4 mesiace su neni tak vela ale pre take ,,decko,, by to bolo vela no nie?
A mas pravdu som strasny kkt. Ked budem velky tak teba budem velebit ako moj vzor
pod sexom nemyslim len sex, myslim tym vsetko okolo toho vratane oblapavaciekBabySHAQ napísal:Akoze toto je sila. Co si vlastne o mne a nej myslis?Toto je uz pomaly urazanie. Nemam na teba slov. Najskor vravis ze ma 12 ze patri do pieskoviska a potom ze chce sex ...
hlavne ze ty si tu najmudrejsia. A zivot treba brat s nadhladom, a kto ho tak neberia dopadne ako baby, preto mu tu X stran radili aby to bral s nadhladom, on vsak stale svoje, potom mu x stran radili co teda ma robit on vsak stale svoje, tak co tu este dopekla rozpisuje? Snazi sa vyrozpravat serveru? Co ocakava ked tu nieco napise?fizz napísal:Oh ano, vsetci sa tu podme tvarit ako sme dospely, vyspely a berieme zivot s nadhladom. ..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: