Ja si myslim, ze Nesta, Cannavaro a Ronaldinho tam nemaju co robit, ostatni su opravnenikali520 napísal:Ideální jedenáctka sezóny podle FIFPro
nemozem si pomoct ale aj tu mi nejake mena nesedia, napr taky cannavaro alebo buffon, a aj o ronaldinhovi by sa dalo diskutovat vzhladom nato aky mal posledny rok.
Najlepsia futbalova 11
All Stars 11-ka,s jedným hrotovým útočníkom?????Nejak sa mi to nezdá!!jerichoo napísal:---------------------Buffon----------------
S. Ramos --- Terry --- Ferdinand --- R. Carlos(pár rokov dozadu, inak Lahm)
C. Ronaldo--Fabregas--Gerrard--Kaká-Ronaldinho
------------------van Nisterlooy----------
A podla mna v tejto zostave nemá čo hladať R.Carlos,Ronaldihno,v.Nisterlooy(ich dobre časy už odišli)
jj ved vidim , van nistelrooy v minulej sezone jeden z najlepsich strelcou , ronaldinho je hviezda stale a carlos ostane tiez carlos , jednoducho je to tak . podla mna je carlos hrac svetovej spicky spolu s van nistelrooyom. a ronaldinho ? ten je stale v prevej 5ke top hracou sveta v sucastnosti. podla mnaspike97 napísal:All Stars 11-ka,s jedným hrotovým útočníkom?????Nejak sa mi to nezdá!!
A podla mna v tejto zostave nemá čo hladať R.Carlos,Ronaldihno,v.Nisterlooy(ich dobre časy už odišli)
Ronaldinha Messi vysoko previšuje!!!matko888 napísal:jj ved vidim , van nistelrooy v minulej sezone jeden z najlepsich strelcou , ronaldinho je hviezda stale a carlos ostane tiez carlos , jednoducho je to tak . podla mna je carlos hrac svetovej spicky spolu s van nistelrooyom. a ronaldinho ? ten je stale v prevej 5ke top hracou sveta v sucastnosti. podla mna
v.Nistelrroy možno bol jueden z najlepších strelcov minulého roka,ale tento rok to neni to pravé!!
A tu nejde o to,kto je aká hviezda,ale kto ako hrá!!
ved ale aj ked ronaldinho nerobi tolko svojich kluciek aj tak je to megahviezda , proste tym svojim pohybom po ihrisku , prehladom , stale to bude star.spike97 napísal:Ronaldinha Messi vysoko previšuje!!!
v.Nistelrroy možno bol jueden z najlepších strelcov minulého roka,ale tento rok to neni to pravé!!
A tu nejde o to,kto je aká hviezda,ale kto ako hrá!!
S tym svojim pohybom je skor muzstvu na obtiaz jak prinosom.matko888 napísal:ved ale aj ked ronaldinho nerobi tolko svojich kluciek aj tak je to megahviezda , proste tym svojim pohybom po ihrisku , prehladom , stale to bude star.
Suhlasim so spikeom, vysie spominany hraci su uz za zenitom, mozno este Nistelrooy nieco ukaze ale Ronaldinho je ako kazdy iny brazilcania. Dostavi sa uspech tak len priberaju chodia po zabavach a hovno hraju, vid Ronaldo, Rivaldo a Romario (aj ked on sa mozno udrzal najdlhsie). A tak isto skonci aj Robinho, uz teraz zacal s takymi maniermi ako oneskoreny prichod na trening atd.
Presne tak!Neni dobre ked hračom rýchlo v behne sláva do hlavy,potom si len myslia,že im stačí prísť na ihrisko a všetko ostatné sa urobí nejako.Lenže futbal je o drine,a to je jedno aký si dobrý!kali520 napísal:S tym svojim pohybom je skor muzstvu na obtiaz jak prinosom.
Suhlasim so spikeom, vysie spominany hraci su uz za zenitom, mozno este Nistelrooy nieco ukaze ale Ronaldinho je ako kazdy iny brazilcania. Dostavi sa uspech tak len priberaju chodia po zabavach a hovno hraju, vid Ronaldo, Rivaldo a Romario (aj ked on sa mozno udrzal najdlhsie). A tak isto skonci aj Robinho, uz teraz zacal s takymi maniermi ako oneskoreny prichod na trening atd.
cristiano je vynikajuci , ale myslim ze nieaky hrac by ho dokazal vytlacit , lebo keby boli v tyme uplne same megahviezdy tak by sa urcite striedaliIZZi-BA napísal:je podla vas hrac ktory by patril do kazdej 11 a nevytlacil by ho nikdo z jeho postu podla mna je to momentalne C.Ronaldo v pravo v zalohe
Ideální jedenáctka roku 2007 podle uefa.com: Iker Casillas (Šp./Real Madrid) - Daniel Alves (Braz./FC Sevilla), Alessandro Nesta (It./AC Milán), John Terry (Angl./Chelsea), Eric Abidal (Fr./FC Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Portug./Manchester United), Steven Gerrard (Angl./FC Liverpool), Kaká (Braz.), Clarence Seedorf (Niz./oba AC Milán) - Zlatan Ibrahimovic (Švéd./Inter Milán), Didier Drogba (Pobř. slon./Chelsea). Trenér: Alex Ferguson (Skot./Manchester United).
Celkom by sa dala az na Nestu, Seedorfa a Ibrahimovica ktorych by som nahradil Ramosom, Messim a Torresom.
Celkom by sa dala az na Nestu, Seedorfa a Ibrahimovica ktorych by som nahradil Ramosom, Messim a Torresom.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vtipná sobotná kašaKey5ers0ze napísal:GK: Akinfeev
LB: Clichy
CB: Terry
CB: Ferdinand
RB: Micah Richards
AML/MR: C. Ronaldo
MC: Cesc Fabregas
MC: Kaka