nejake blizsie info ?? takto ti asi nikto nepomoze...moze to robit cokolvek...skus naformatovat hdd to by bola taka prva moznost u mna...keby to nepomohlo tak je chyba v zeleze...postni sem aspon zostavu aku mas..
ako vravel napis aku mas zostavu, potom virus scany porob, pozri teploty pri zatazeni, kedy sa ti to stava, pri hrach? filme? hudbe? ci nepravidlene pri hocicom? atd. atd. popisat viac
tiez som myslel na ten zdroj...pocuj ja dam ruku do ohna za to ze robil upgrade dal tam vga cpu ale zdroj tam nechal ten co dostal k bedni...inak to robilo aj mne ked som mal zle zapichnutu grafu a aj ked sa mi prehrievala...vytiahnut vga a znovu zasun a skus...
branoo8 napísal:To mi zacalo robit pred tyzdnom doftedy som nemal ziadne problemy.
a robil si pred tyzdnom nieco v bedni ?? ak nie tak moze byt virus ale to pochybujem ze by ti komplet zmrzol pc...aspoon mne osobne nezmrzol a to som mal trojanov nahovado a o ostatnych chobotinach ani nehovorim...nieco sa ti musi prehrievat
hmm.. takze zdroj pravdepodobne odpadava.. ale to je normal ze sa ti restartne pC.. ale zakazdym ?... cvakne ti HDD a uz len vidis jak sa znova pusta ?
//dpc.. uz si to vlastne pisal.. som si nevsimol...
pravdepodobne windows... alebo HW ? je mozne ze sa ti nieco pokazilo.. povedal by som ze kable.. ale to by ti nezamrzol len pri hrach...
branoo8 napísal:Nic somv bedni nerobil. Ktorym program zistim vsetky teploty ?
Everest Ultimate
to su-do : on pisal ze mu to nezamrza len pri hrach ale aj ked ide na net a atd...ale ako si povedal bud bude nieco s tym HDD alebo chybny HW popripade kable...
to branoo8 : este raz si pozri tie teploty cez everest,jednoznacne budes musiet otvorit bednu a popozerat sa ci tam je vsetko ok alebo to fakt moze byt windowsom.
mozno chybne sektory na hdd, winu sa to moze nepacit ked tam nieco zapisuje, lagne sa a je to .... skusil by som scan disk a defragmentovat, ked nic, aspon budes mat cisty hdd,
matwej: Lagne, to je ozaj vhodny vyraz pre tento problem, najma ked lagom sa oznacuje problem pripojenie, ci uz lan siete alebo internetu, co je sposobene nahlym zvysenim pingu alebo stratou paketov. Lag nema nic spolocne so zapisom na disk a tiez neverim, ze s tymto problemom ma nieco spolocne chybny sektor na disku.
Este so zabudol dodat ze ke spustam komp tak nabehne az na viac pokusov.
Spusta sa komp pipne vypne sa a nabehne znovu a zas pipne a zas sa vypne normalne sa spusti asi az na 5-10 pokus.
Toto robi najme ked je dlhsie vypnuty.