Externy HDD s pripojenim do dvd prehravaca

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Externy HDD s pripojenim do dvd prehravaca

Príspevok od používateľa digo »

prosím Vás, existuje niečo také? moj kamos mal nieco tomu podobne, ale vraj mu to stryko doniesol z Londyna... dostat nieco take aj na Slovensku?? :?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ja mám klasickú Oravu 561ku, ktorá má na prednom panely aj USB a v pohode do neho vrazím externý disk od WD.. :)

http://www.orava.info/fkh/img.asp?attid=610

Inak moje riešenie má len dve nevýhody..
1) USB je na prednom panely a ten kábel tam nevyzerá najlepšie.......
2) Kým Orava načíta obsah 320GB disku, tak si stihnete odskočiť aj na WCko.........
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

no lenze ja nemam na dvd prehravaci usb vystup, ale ten kamarat tam mal taky kabel s tymi 3 cuplikmi - cervenym, zltym a bielym...
a nieco take by som potreboval...
ak mate niekto nejaku stranku, kde to je tak hodte pls link :(
brm
Darca
Darca

No takto by si mohol napojiť hocijaké PC.. :) Veď sa aj predávajú také určené do obývačky.. neviem teraz presne spomenút názov........
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

aha...no a mne neprehra prehravac divx... a potom by mi to prehralo divx, keby tam zapojim komp, nie???
brm
Darca
Darca

Neprehrá. Ale veď v podstate keď máš z kompu výstup tých troch "čudlíkov".. biely/červený/žltý, tak to už môžeš rovno komp napojiť na TV a prehrá Ti to aj divxa... :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

vsak to o com ty pises je to, ze si normalne zapojis cez tv out vystup z grafickej cely vystup z pc co by ti siel na monitor na nejaky iny zdroj obrazu... a to ci si to uz zapojis na telku alebo v pripade tvojho kamarata, ktory mal na dvd prehravaci vstup na externy zdroj a/v signalu uz zalezi na tebe a co za zariadenia s akymi vstupmi doma mas... a potom mozes robit hocico s pc na telke co by si robil aj na monitore.. pozerat hocico, hrat atd, ale si zas dost obmedzeny rozlisenim, ak zrovna nemas full hd.. a to co mal tvoj kamarat, ze ext. disk, tak to bol nejaky multimedialny audio video prehravac s nejakym konektorom s obrazovym vystupom
Napísať odpoveď