Ako to vymazat?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
miskot
Amateur
Amateur

Ako to vymazat?

Príspevok od používateľa miskot »

Nedavno som preinstaloval win ale bez formatu disku pretoye tam mam vela dolezitych suborou.Nainstaloval som ho teda na inu particiu a ked sa mi normalne spustil a vsetko ako malo byt tak ked som si otvoril ten druhy hdd tak tam bol povodna slozka windows ale ked som ju dal zmazat tak neslo,a ani nejde.Pise ze ochrana proti zapisu ako keby sa pouzival ale to nie je mozne.Ako to mam vymazat prosim?
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

presne toto iste som uz v jednej teme pisal keby si pouzil hladat :) ale na nic som neprisiel..mam 3 particie a na kazdej jeden win :D nic ine ako format ti nepomoze...skus dat vsetko dolezite na jednu particiu tu druhu naformatuj a daj tam win a potom vsetko to dolezite vrat na tu particiu kde je win a naformatuj zas tu druhu particiu ale vestko je otazka miesta na hdd...inak ti asi nepomozem ale mne to takto fungovalo :) treba sa s tym pohrat a nechat si iba to najdolezitejsie :) mozno ti niekto poradi ako na to...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skus Unlocker
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Live CD linuxu mat poruke ma vzdy svoje vyhody :wink: Never tomu, ze by odporovala ta zlozka, len opatrne, nie ze vymazes co nemas.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Asi si len potrebujes prepisat prava na tu zlozku a mozes ju vymazat. Daj vlastnosti zlozky - tam zalozku security, kliknes dole na advanced, v tom okne na zalozku OWNER, tam oznacis seba (musis byt administrator), dole zaskrtnes REPLACE a das apply. Chvilu pockas kym to prepise prava a das ok a skus tu zlozku vymazat. Ak este nepojde tak v tom okne kde mas zalozku OWNER je aj PERMISSIONS, tam nastav pre seba full control, zaskrtni replace a tiez apply. Je to taky narychlo navod hadam to zvladnes (a mas tiez anglicky win :) ).
Zdenci22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zdenci22 »

Presne aj ja mam ten isty problem. Nema to niekto po slovensky a nie po anglicky.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Owner, Permissions atd. absolutne zakladne pojmy, ktoré sa ti pri praci s pcckami urcite mnohokrat zide: http://slovnik.zoznam.sk/
Ale aby som nebol uplna svina :D
owner - vlastnik
permissions - opravnenia
apply - aplikovat, uskutocnit zmeny
replace - premiestnit, pri tomto je to skor ziskanie prav presunutim na seba, alebo ako to vysvetlit
security - zabezpecenie
Holt moja anglictina :D
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

:smt023
Napísať odpoveď