POMOOOOC zmizla mi particia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
murgy
Light Expert
Light Expert

POMOOOOC zmizla mi particia

Príspevok od používateľa murgy »

stiahol som crack na "flash menu factory" a ked som ho spustil tak sa mi vypol pc a ked som ho zapol napisalo ze nema bootovaci disk. ked som spustil instalaciu z cd tak mi naslo moj disk ale nebola tam ani jedna paricia.
ma s tym niekto skusenosti? je na to nejaky program? dostanem tie vsetky data naspet?
matwej
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matwej »

no ten tzv "crack" bol skryty virus, :), zapol si ho a bolo, daj si bootovanie z cd a niekde zozen bootCD s antivirakmi, napriklad Hirens boot CD pohladaj a stiahni na nete, obsahuje komplet utility na pracu s napadnutym pocitacom z CD a aj kopu inych fajnych, mal by byt freeware...
murgy
Light Expert
Light Expert

a nezmaze mi vsteky data? lebo ked som spustil instalacku z cd tak mi pisalo ze moj 80gb disk je cely "unpartitioned" tak sa bojim s tym daco robit :(
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

jj.naformatuje ti ho.ak chces data zachranit tak na ten disk nic nedavaj.len nainstaluj win.daj dajaky recovery program a dufaj ze sa ti tho podari obnovit co najviac suborov.odporucam:Get data back for ntfs.
murgy
Light Expert
Light Expert

ok. skusim. ale pre istotu som zakupil druhy disk aby som tam nahodou daco neprepisal. len neviem nainstalovat sys na sata disk lebo ho nevie najst :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

murgy: Pohladaj na fore, riesenie problemu SATA diskov a instalacie sa tu riesilo aspon 10x.
murgy
Light Expert
Light Expert

no uz som si to vyriesil... ale to moje riesenie som tu nenasiel... dost dlho som sa tu hrabal a hladal... :?
Napísať odpoveď