Joker napísal: Mne na AMD64 3000+,2Gram,6600GT_OC to seka aj na 800x600 low
to bude asi tym reloaded crackom
ja som dal od vitality a ide na plnych bez seknutia
ale tak mam o cosi lepsiu zostavu lenze to musi ist aj na tomto naplno si myslim
Caute hosi .. mam taky problemik ... sosol som NFS , vpohode vsetko nainstalovalo , skusal som to cracknut oboma cracky co su ale nic ... pustim to blikne cierna obrazovka a nic dalej nepokracuje , o chvilku ma to vrati do mrkvosoftu a hodi tu pytomu tabulku ci to chcem postnut mrkvakom ... stalo sa vam to niekomu ? ak jo ako ste to riesili ? dik sa odpovede
Pouzil som nove nVidia ovladace a hned je ten rozdiel vidiet. Hra ide o nieco lepsie, pri 1280x1024 je to v poriadku, aj ked sa najdu momenty, ked jasne vidiet znizeny pocet fps, ale pri 1680x1050 to urcite nie je take plynule ako si predstavujem. Celkovo je hra nudna a nicim ma nezaujala, asi si nainstalujem Most Wanted alebo Porsche, to mi pojde bezproblemovo, vychutnam si grafiku, dobre auta a tieto dve verzie maju pre mna skvelu hratelnost.
hojko napísal:Pouzil som nove nVidia ovladace a hned je ten rozdiel vidiet. Hra ide o nieco lepsie, pri 1280x1024 je to v poriadku, aj ked sa najdu momenty, ked jasne vidiet znizeny pocet fps, ale pri 1680x1050 to urcite nie je take plynule ako si predstavujem. Celkovo je hra nudna a nicim ma nezaujala, asi si nainstalujem Most Wanted alebo Porsche, to mi pojde bezproblemovo, vychutnam si grafiku, dobre auta a tieto dve verzie maju pre mna skvelu hratelnost.
G!ta napísal:Caute hosi .. mam taky problemik ... sosol som NFS , vpohode vsetko nainstalovalo , skusal som to cracknut oboma cracky co su ale nic ... pustim to blikne cierna obrazovka a nic dalej nepokracuje , o chvilku ma to vrati do mrkvosoftu a hodi tu pytomu tabulku ci to chcem postnut mrkvakom ... stalo sa vam to niekomu ? ak jo ako ste to riesili ? dik sa odpovede
Musim povedat, ze hra ma naozaj chytila. Co ma zaujalo asi najviac, su trate. Konecne su tam klasicke okruhy a jazda na nich s "klasickymi" autami je zabavna. Obtiaznost mohla byt mozno vyssia, takto to zvladam akurat, ale je pravda, ze penazi na tunovanie moc nazbytok nie je.
tak hral som to teraz odpoludnia, konecne poriadna nfs po 7mich rokoch!!! pravdaze zas ma kopu nedostatkov (ako je u EA zvykom) ale vyzera ze to bude najlepsi diel nfs od dob 5ky. grafika celkom ujde a pri max rozliseni a detailoch vobec neseka. poskodenie vozidiel som uvital, ovladanie sa konecne aspon snazi byt realisticke (aspon na najvyssej obtiaznosti, ostatne som neskusal), konecne aj casti karoserie ovplyvnuju chovanie auta (aj ked minimalne). byt recenzentom dam jej hodnotenie 8.5/10. tot moj nazor
Jednoznacnym plusom su trate. Teraz som niekde na takej horskej drahe na M3 E46 a je to radost hrat. Ako minus musim spomenut to hnusne ovladanie a to co mi zacina vadit coraz viac - strasne dlhe casy nacitavania a nemoznost zrusenie animacky pred zavodom.