Aké máte repro pri pc ??
Aké máte repro pri pc ??
tak hladal som túto tému a nenašiel som. Začnem ja:D Tak tiež môžte dať vaše plusy a mínusy čo na tom je:)
Mám 5.1 home theatrer system o výkone 160watt
Značka- ibox- SP9100F
plusy- vinikajúci surround, zapojenie aj 2kanalového zvuku obsahuje mixovanie kanalov
mínusy- polska vyroba-káble tenke(teraz 0,5med)
Mám 5.1 home theatrer system o výkone 160watt
Značka- ibox- SP9100F
plusy- vinikajúci surround, zapojenie aj 2kanalového zvuku obsahuje mixovanie kanalov
mínusy- polska vyroba-káble tenke(teraz 0,5med)
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ja mam pri PC tieto repraky(nemozem sa ne stazovat cosa tyka zvuku ale tiez mam problemy s kablami)
http://www.3dvelocity.com/reviews/mercury/ht6200w.htm
http://www.3dvelocity.com/reviews/mercury/ht6200w.htm
Logitech Z-5500
+ na beznu bytovu izbu ohromny vykon (505W RMS), cisty a plny zvuk, DTS dekoder, vstupy koax, toslink analog, moznost primontovat repro na stenu, celkove prevedenie a design...
- zosilovac a zdroj su zabudovane v subwooferi a zrejme dost blizko seba. Ked niekto v byte zapne/vypne svetlo, tak v reprakoch tak pukne. To jedine mi kazi inak velmi dobry dojem. A este taky detail - satelity su sirokopasmace, nie zeby nedokazali zahrat aj vysky, avsak treba ich umelo v PC zvysit (pri pozerani filmov to ale nie je nutnost kedze tie vsadzaju skorej na hlbky a stredy)
+/- .. pri nadpolovicnej hlasitosti uz je to ramus ktory sa v niektorych pripadoch neda zniest
+ na beznu bytovu izbu ohromny vykon (505W RMS), cisty a plny zvuk, DTS dekoder, vstupy koax, toslink analog, moznost primontovat repro na stenu, celkove prevedenie a design...
- zosilovac a zdroj su zabudovane v subwooferi a zrejme dost blizko seba. Ked niekto v byte zapne/vypne svetlo, tak v reprakoch tak pukne. To jedine mi kazi inak velmi dobry dojem. A este taky detail - satelity su sirokopasmace, nie zeby nedokazali zahrat aj vysky, avsak treba ich umelo v PC zvysit (pri pozerani filmov to ale nie je nutnost kedze tie vsadzaju skorej na hlbky a stredy)
+/- .. pri nadpolovicnej hlasitosti uz je to ramus ktory sa v niektorych pripadoch neda zniest
Ja mam nieco taketo, len o jeden stupienok vyssia rada http://www.barangjasa.com/uploadedimage ... SP-Q06.jpg Na bezne pocuvanie a hranie staci, ked chcem vychutnavat tak zapojim Porty 
OT: dalsia tema kde si mozu rozne individiua hladkat ego na novej veci co si kupili
OT: dalsia tema kde si mozu rozne individiua hladkat ego na novej veci co si kupili
-
t0m4s3
Admin
Vsak si pohladkaj aj ty ak mas na com 
Ja mam Creative Inspire T-5900. Uz sluzia dva a pol roka a jedina chyba, ze po dvoch rokoch odisilo trochu ovladanie - pri castom pohybe zvuku hore-dole, sa zvuk zosiluje/stisuje sam, takze uz dva mesiace su vkuse zapnute na rovnakej urovni hlasitosti a zvuk ovladam cisto z windowsu. A kedze idem spat, tak si pohladkam este na dobru noc - AKG K 530
Ja mam Creative Inspire T-5900. Uz sluzia dva a pol roka a jedina chyba, ze po dvoch rokoch odisilo trochu ovladanie - pri castom pohybe zvuku hore-dole, sa zvuk zosiluje/stisuje sam, takze uz dva mesiace su vkuse zapnute na rovnakej urovni hlasitosti a zvuk ovladam cisto z windowsu. A kedze idem spat, tak si pohladkam este na dobru noc - AKG K 530
Ja nemam tu potrebu. A vsetky taketo temy su na hovno, ved toto je DISKUSNE forum a nie oddelenie statistickeho uradu.t0m4s3 napísal:Vsak si pohladkaj aj ty ak mas na com
Tiež si extra nepotrpím na zvuk, niekoľko rokov som nemal normálne reproduktory a všetko som počúval cez 2W repráčiky z LCD, resp. klasické sluchátka z walkmanu..
Pred rokom som si však zaobstaral toto: Creative Inspire T6060 5.1
Inak už tu bola táto téma, ale asi ju systém zmazal.. čo?
//Len doplním, že som ich kúpil na základe doporučení užívateľov hojka, obzvlášť uplinka..
Inak už tu bola táto téma, ale asi ju systém zmazal.. čo?
//Len doplním, že som ich kúpil na základe doporučení užívateľov hojka, obzvlášť uplinka..
-
uplink
VIP
tato tem tu uz niekde bola, pamatam si ze som pripinal prilohu s mojimi repro hmm...len neviem kde.
inac Creative Gigaworks S550 THX, hraju super je to high end Creativu, parametralne neboli prekonane a ani nie je potreba, ich rozsah je 20Hz aj 40kHz - pri prepro takmer nevyuzitelne, ich nastupcovia G500 Pro Gamer maju ovela lepsie zvladnute basy, ale horsie stredy a vysky, taktiez maju horsie parametre, ale celkovo su tie G500 imho lepsie - bracho ma G500 Pro Gamer, takze myslim ze mozem objektivne posudit. G550 su len Wireless, ziadny technologicky rozdiel. A tie A5xx som este nepocul.
Ow...creative ma novy design webu...
inac Creative Gigaworks S550 THX, hraju super je to high end Creativu, parametralne neboli prekonane a ani nie je potreba, ich rozsah je 20Hz aj 40kHz - pri prepro takmer nevyuzitelne, ich nastupcovia G500 Pro Gamer maju ovela lepsie zvladnute basy, ale horsie stredy a vysky, taktiez maju horsie parametre, ale celkovo su tie G500 imho lepsie - bracho ma G500 Pro Gamer, takze myslim ze mozem objektivne posudit. G550 su len Wireless, ziadny technologicky rozdiel. A tie A5xx som este nepocul.
Ow...creative ma novy design webu...
ja mam Philips-FW-C280:
http://www.priceminister.com/offer/buy/ ... Hi-Fi.html
spokojnost, vykon 2x35W RMS, cez pocitac to da priblizne 2x50W
http://www.priceminister.com/offer/buy/ ... Hi-Fi.html
spokojnost, vykon 2x35W RMS, cez pocitac to da priblizne 2x50W