etnies -cinsky vyrobok,
etnies -cinsky vyrobok,
no tak este tu taka tema nieje,teda som ju nenasiel,,objednal som si boty za 3300 pozrem a zistil som ze to je made in china,,ale vsak moze to klamat,niekedy su aj cinske vyrobky kvalitne,,,ake mate s touto znackou skusenosti?vydrzi to nieco?
A co teraz ze je tam made in china? Polovica svetovych vyrobcov sa drbe do Ciny pochopitelne, lebo je to pre nich vyhodne. Pre zdravie svojej znacky aj nieco podnikaju takze naco sa strasite??? Asi by ste sa cudovali kolko slusne kvalitnych vyrobkov je PRAVE z ciny.
Skoro kazdu techniku mame z "Cajna", a sme s nou vlastne spokojny, kym ich neobratime
Svetove podnikanie, normalna moderna politika, sidlo v zaliatom ranci highend casti sveta a fabriky tam, kde je najlacnejsia prac.sila. Ci si myslite ze Sony niekde struha medzi bambusamy, pride ujo a pozbiera mikrochipy orient-babkam z kosa ?? Jasne najdu sa aj nekvalitne, ale to je viacmenej noname znacka.
Skoro kazdu techniku mame z "Cajna", a sme s nou vlastne spokojny, kym ich neobratime
Re: etnies -cinsky vyrobok,
a co si si myslel ze kde to asi vyrobia? 95% veci robia v cine , lebo usetria. je tam lacna pracovna sila.podla mna sa nemusis bat , vydrzi ti to.ivoralik napísal:no tak este tu taka tema nieje,teda som ju nenasiel,,objednal som si boty za 3300 pozrem a zistil som ze to je made in china,,ale vsak moze to klamat,niekedy su aj cinske vyrobky kvalitne,,,ake mate s touto znackou skusenosti?vydrzi to nieco?
re
nejde o to kde je to vyrobene, ale ake materialy a technologie su pri vyrobe pouzite. ked porovnas tenisky znackove a nejake vietnamske, ktore su vyrobene v cine tak je tam rozdiel vo vsetkych pouzitych materialoch, siti a lepeni.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ako ti bolo povedane, je to jedno. Firmy, ako Etnies, Nike, Adidas, ci Puma maju tovarne, ktore su certifikovane a pracuju podla originalu, ktory by sa vyrabal napriklad v USA, lenze tym, ze je v Cine, na Taiwane, ci v Hong Kongu lacnejsia pracovna sila, tak kompletnu vyrobu s ich materialmi a pracovnymi postupmi posuvaju tam. Jednoducho neries. Ak si kupil Etnies boty, v Etnies obchode, ktory sa na znacku specializuje a mas k nim zaruku, si v pohode.
presne tak sak aj niektore neznackove cinske vyorbky su kvalitne a nike aj etnies vsetko sa vyraba v cine ale radsej ako etnies by som uprednostnil fishbonbe dc power a je to aj lacnejsieenergy00 napísal:vsetko je robene v cine, ja mam NIKE - MADE IN TAIWAN a dal som za ne 2600 v ZNACKOVEJ PREDAJNI, zaruka 2 roky tak neriesim....
lol, no v com je taiwan alebo indonezia ina od ciny?taka ista laca pracovna sila, vsetko a niesu tiez pol sveta od seba, cize je jedno z kade to mas..ostatne to kde je vec vyrobena neni moja starost, chcem aby to islo a to je vse...ostatne neviem preco ma kazdy pocit ze veci z ciny su nejaka hamba alebo prave naopak...vyrobci idu tam aby viac vyrobili a museli menej platit zmestnancomden333 napísal:ja som si nedavno tiez kupil Nike halovky za 2890,- a pozrem a tam Made in China...no bool som dost prekvapeny lebo nike veci sa robili doteraz vacsinou v indonezii alebo na taiwane...
predsudkovy problem spociva asi v tom, za vela ludi si predstavi ryzomanov na trzke kde sa najcastejsie nachadza ten podiel asia trhoveho produktu, ktory je stavany na kvantite a nizkej cene, ludovo shit. U nas sa mu dari, je popularny, pretoze tu stale prevazuje vrstva, ktora je oproti "idealnemu" zap.materialistickemu svetu v chudobe (nie dusevnej). No a tato casta asociacia "shit" casti sposobuje podla mna celkovu nedoveru aj ku kvalitnemu, len za to, ze tam svieti ryza.