Vista - fotoaparat

Informácie o software, ankety...
Marek99
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vista - fotoaparat

Príspevok od používateľa Marek99 »

vista mi nechce zobrat fotak cez usb, myslim ze som ho aj nejak zamietol, lebo ked vsuniem usb vista vyda len taky zvuk a nic sa neukaze prosim poradte, instaloval som aj rozne softveri na fotak ale stale nic, uz neviem co mam robit je to olympus C 310
expert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa expert »

Ak Ti môžem poradiť, nainštaluj si XP. Vista je zatiaľ o ničom, je na ňu veľmi málo ovládačov. Za taký rok už možno bude použiteľná :)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Fotak funguje cez mass storage? alebo musis mat nainstalovany ovladac? Ak je to mass storage, tak pozri v ovladacom panely - spravca zariadeni a tam skus pohladat ci ho nahodou nemas zablokovany.
To expert Vista a o nicom? Podla mna je ovela lepsia ako XP a s programami a ovladacmi niesu problemy, samozrejme ak nemas pocitac z doby kamennej, pre tie PC je lepsie XP.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

expert napísal:Ak Ti môžem poradiť, nainštaluj si XP. Vista je zatiaľ o ničom, je na ňu veľmi málo ovládačov. Za taký rok už možno bude použiteľná :)
toto ja nepovazujem za riesenie problemu K-

a teraz k veci: a nevidis ho niekde? pretoze ak to zvuk vyda tak by tam mal byt, a myslim ze fotak je pripojeny v rezime USB kluca, skus tam dat aj nieco ine, napr. mobil alebo kluc alebo pamatovu kartu a ci to pojde, ak nie tak pomoze cista reinstalacia visty, mne sa to tiez raz stalo, som nevedel v com je problem, tak som urobil format a potom to chodilo...

a popripade skus dat fotak do ineho portu :wink:
expert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa expert »

--==[ RA ]==-- napísal:Fotak funguje cez mass storage? alebo musis mat nainstalovany ovladac? Ak je to mass storage, tak pozri v ovladacom panely - spravca zariadeni a tam skus pohladat ci ho nahodou nemas zablokovany.
To expert Vista a o nicom? Podla mna je ovela lepsia ako XP a s programami a ovladacmi niesu problemy, samozrejme ak nemas pocitac z doby kamennej, pre tie PC je lepsie XP.
To je iba a iba Tvoj názor, pozri si recenzie na Vistu a nemusíme sa o tom viac baviť. Vista potrebuje takisto čas ako kedysi XP, nič nové nie je dokonalé! :wink:
Napísať odpoveď