Disk

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Disk

Príspevok od používateľa Blade.m »

mam disk western 160GB SATA a mam problem nejde mi preinstalovat windows a ani mi tam nejde dat linux pls pomozte mi preco :(

ked dam preinstalovat win normalne mi nacita cd vsetko ale ked uz to ma ist do tej instalacie no to menu na zaciatku tak ostane obrazovka cierna a nic pls help :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Si si isty, ze je to sposobene diskom??? Je mozne, ze ti Win ani Linux nedetekuju disk, napr. problem pri SATA diskom ma Debian ale aj WinXP, bud potrebujes drivre k SATA disku alebo prepnut disk, aby sa tvaril ako normalny PATA (v biose).
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

a mohol by si mi poradit ako to prepnem v tom biose alebo kde stiahnem ovladac na ten disk lebo nic take som neinstaloval pls porad.DIK
murgy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa murgy »

mohol by dako dokoncit tuto temu?
ani ja nemozem nainstalovat sys na moj novy sata disk.
pri starte mi ho najde ze je tam ale ked sa spusti instalacia win xp tak mi napise ze tam nic nieje.
v navode som nasiel ze mam stlacit F6 a potom "S" a najst ine zariadenie ale ked stlacim "S" tak napise ze nic tam nieje....
co s tym? surne to potrebujem
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
murgy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa murgy »

no uz som to zistil... kto to mohol vediet ze potrebujem skopirovat na disketu drivery na sata z cd od dosky??? to je riadna haluz... joj... ale uz som to rozchodil. takze pohoda
Napísať odpoveď