pozri si o stranu dozadu tam mas bookmarks od hojka..., je to tam dost prehladne.Frikso napísal:Rozhodol som sa zasa trocha povenovať tipovaniu, no klasicke tikety ma už nebavia.
-Pozdáva sa mi spôsob tipovania na hračov NHL. Akú stránku s prehľadom tabuliek resp. štatistikami hráčov by ste mi odporučili?
-Sledoval som trocha internetove stavkove a vyzera to tak, že jedine ifortuna ma ponuku na hračov HNL. To aby som sa stal členom klubu
Stavkovanie
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na ten papierik si napíš čísla zápasov a rozdel si ich do skupin A, B, C ..
Napr:
A:
2655 - 1
2382 -x2
-----------
B:
368 - 2
267 - x
----------
C:
2388 -1x
2176 -1
-----------
2z3 po 10sk
-pod to si pripadne ešte môžeš dopísať tutovky, ktore nebudu v žiadnej skupine a musia ti vyjsť, aby ti platil tiket. Slúžia na zvyšenie kurzu.
-2z3 je kombinacia, ktoru si zvoliš. Znamena, že 2 skupiny z troch ti musia vyjsť, aby si vyhral. Tiež môžeš mať 2z4 3z4, tu potrebuješ mať ale, logicky, 4 skupiny
//edit:Skoro by som zabudol. Po 10sk znamena 10sk na jednu kombinaciu, nie skupinu. Čiže ak máš kombinaciu napr. 2z4, tak platíš 6x10sk=>60sk.
Kombinacia 3z4 je 4x10sk=>40sk etc..
Napr:
A:
2655 - 1
2382 -x2
-----------
B:
368 - 2
267 - x
----------
C:
2388 -1x
2176 -1
-----------
2z3 po 10sk
-pod to si pripadne ešte môžeš dopísať tutovky, ktore nebudu v žiadnej skupine a musia ti vyjsť, aby ti platil tiket. Slúžia na zvyšenie kurzu.
-2z3 je kombinacia, ktoru si zvoliš. Znamena, že 2 skupiny z troch ti musia vyjsť, aby si vyhral. Tiež môžeš mať 2z4 3z4, tu potrebuješ mať ale, logicky, 4 skupiny
//edit:Skoro by som zabudol. Po 10sk znamena 10sk na jednu kombinaciu, nie skupinu. Čiže ak máš kombinaciu napr. 2z4, tak platíš 6x10sk=>60sk.
takze ked to dam na take tri skupiny zaplatim 50sk? alebo kolko? stavka bude napr za 10 skFrikso napísal:Na ten papierik si napíš čísla zápasov a rozdel si ich do skupin A, B, C ..
Napr:
A:
2655 - 1
2382 -x2
-----------
B:
368 - 2
267 - x
----------
C:
2388 -1x
2176 -1
-----------
2z3 po 10sk
Natipoval som si cez net na www.nike.sk tiket. Mam na tikete 12 zapasov, vsetky mi vysli, az na jeden. Ten sa odlozil (Srbsko - Kazachstan - tusim kvoli snehu ho odlozili). Tiket bude vyherny/nevyherny az po odohrati toho zapasu alebo sa mi nezapocita ten odlozeny zapas a budem mat vyhru bez toho zapasu (cize 11 zapasov)?? Diky za pomoc
//edit: Tiket mam vyherny s 11 zapasmi
//edit: Tiket mam vyherny s 11 zapasmi
Na doxxbet.sk majú možnosť kombinácie 1z3 (hoci zhruba pred dvoma mesiacmi to nemali). V "kamenných" kanceláriach neviem, ako to je. Keď už robim rozpis, tak 2z3 alebo 3z4.
-Keď rozmýšlam nad kombinaciou 1z3, tak tam sú 3 možnosti kombinacie A, B, C == 3 rozne tikety. Presne, ako vravel hojko, akurat je to na jednom. Jedine "plus" na tom je ušetreny manipulačny poplatok..
-Keď rozmýšlam nad kombinaciou 1z3, tak tam sú 3 možnosti kombinacie A, B, C == 3 rozne tikety. Presne, ako vravel hojko, akurat je to na jednom. Jedine "plus" na tom je ušetreny manipulačny poplatok..