Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Frikso napísal:Rozhodol som sa zasa trocha povenovať tipovaniu, no klasicke tikety ma už nebavia.
-Pozdáva sa mi spôsob tipovania na hračov NHL. Akú stránku s prehľadom tabuliek resp. štatistikami hráčov by ste mi odporučili?
-Sledoval som trocha internetove stavkove a vyzera to tak, že jedine ifortuna ma ponuku na hračov HNL. To aby som sa stal členom klubu :D
pozri si o stranu dozadu tam mas bookmarks od hojka..., je to tam dost prehladne. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes to vidim na na Sakica z Colorada a este si podam s Tampy hracov St.Louis a Lecavalier.

Este prikladam trio tiketov zo stredy, aby si niekto nemyslel, ze si vymyslam 8)
Prílohy
tiket.jpg
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som dnes zahájil "betaverziu" tipovania na hráča. Dal som Lecavaliera, hoci ma strašne lákalo dať aj na Sakica, povedal som si, že na začiatok stačí jeden :)

Aby som sa mal neskôr na čo sťažovať, keby dal Sakic gol :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skor si mal dat Sakica, ten nedal gol 7 zapasov, Lecavalier dal naposledy a napokon bol na neho aj nizky kurz.

Edit: Lecavalier gol, gratulujem aj tebe, ale aj sebe :)
Frikso
Darca
Darca

Ak ma oči neklamu, skóroval Levacalier aj St.Louis. Takže tebe vyšli 2 tikety, Sakic si na svoju chvilku ešte počká ..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute nechcem vytvarat novu temu tak to hodim sem ak by mi niekto poradil ako sa dava vo fortune nie cez net ale normalne na tych viac skupin ako si to mam napisat na tiket a pod....
Frikso
Darca
Darca

Na ten papierik si napíš čísla zápasov a rozdel si ich do skupin A, B, C ..
Napr:
A:
2655 - 1
2382 -x2
-----------
B:
368 - 2
267 - x
----------
C:
2388 -1x
2176 -1
-----------
2z3 po 10sk

-pod to si pripadne ešte môžeš dopísať tutovky, ktore nebudu v žiadnej skupine a musia ti vyjsť, aby ti platil tiket. Slúžia na zvyšenie kurzu.

-2z3 je kombinacia, ktoru si zvoliš. Znamena, že 2 skupiny z troch ti musia vyjsť, aby si vyhral. Tiež môžeš mať 2z4 3z4, tu potrebuješ mať ale, logicky, 4 skupiny

//edit:Skoro by som zabudol. Po 10sk znamena 10sk na jednu kombinaciu, nie skupinu. Čiže ak máš kombinaciu napr. 2z4, tak platíš 6x10sk=>60sk.
Kombinacia 3z4 je 4x10sk=>40sk etc..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vcera mi nevysiel O.Jokinen. Dnes hra florida o5. Avsak v tom zapase odohral len 13 minut.. bola by blbost nanho stavit ak ma nejake zranenie alebo co.. ale nikde o tom nic neviem najst :? .. nema niekdo kamarata na floride a nespyta sa ho, preco hral tak malo? :)
Frikso
Darca
Darca

Ja som rozmyšlal nad Cammallerim z LA. Posledny zápas nedal gól a je to hráč, čo nezvykne mať veľké echo medzi skórovaním. Kurz je ale len 2,7 :|
Filipito
Darca
Darca

Frikso napísal:Na ten papierik si napíš čísla zápasov a rozdel si ich do skupin A, B, C ..
Napr:
A:
2655 - 1
2382 -x2
-----------
B:
368 - 2
267 - x
----------
C:
2388 -1x
2176 -1
-----------
2z3 po 10sk

-pod to si pripadne ešte môžeš dopísať tutovky, ktore nebudu v žiadnej skupine a musia ti vyjsť, aby ti platil tiket. Slúžia na zvyšenie kurzu.

-2z3 je kombinacia, ktoru si zvoliš. Znamena, že 2 skupiny z troch ti musia vyjsť, aby si vyhral. Tiež môžeš mať 2z4 3z4, tu potrebuješ mať ale, logicky, 4 skupiny

//edit:Skoro by som zabudol. Po 10sk znamena 10sk na jednu kombinaciu, nie skupinu. Čiže ak máš kombinaciu napr. 2z4, tak platíš 6x10sk=>60sk.
Kombinacia 3z4 je 4x10sk=>40sk etc..
takze ked to dam na take tri skupiny zaplatim 50sk? alebo kolko? stavka bude napr za 10 sk
Frikso
Darca
Darca

Záleží od toho, akú kombináciu uzavreš. V mojom prípade mám 2z3 (teda trojkombinacia AB, AC, BC), zaplatím teda 30sk za celý tiket.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Natipoval som si cez net na www.nike.sk tiket. Mam na tikete 12 zapasov, vsetky mi vysli, az na jeden. Ten sa odlozil (Srbsko - Kazachstan - tusim kvoli snehu ho odlozili). Tiket bude vyherny/nevyherny az po odohrati toho zapasu alebo sa mi nezapocita ten odlozeny zapas a budem mat vyhru bez toho zapasu (cize 11 zapasov)?? Diky za pomoc

//edit: Tiket mam vyherny s 11 zapasmi :D
Filipito
Darca
Darca

Frikso napísal:Záleží od toho, akú kombináciu uzavreš. V mojom prípade mám 2z3 (teda trojkombinacia AB, AC, BC), zaplatím teda 30sk za celý tiket.
a moze byt kombinacia 1z3 ?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Filipito napísal:a moze byt kombinacia 1z3 ?
moze byt , to znamena ze ti musi vyst aspon 1 skupina , ale vyhra bude pochopitelne nizsia.
Filipito
Darca
Darca

matko888 napísal:moze byt , to znamena ze ti musi vyst aspon 1 skupina , ale vyhra bude pochopitelne nizsia.
ok takze napisem si tiket pridem do stavkovej dam jej to a mam jej povedat ze 1z3 alebo staci ak jej dam tiket
kubodinho
Professional
Professional

Filipito napísal:ok takze napisem si tiket pridem do stavkovej dam jej to a mam jej povedat ze 1z3 alebo staci ak jej dam tiket
nappis na ten papierik kde maz zapasi , ze chces kombinaciu 1 z 3 a je to :) .
Filipito
Darca
Darca

diky dam ti karmu aj friksovi ked budem mat kladnu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tiket 1 z 3 je co za hovadina??? Vsak to su v tom pripade tri rozne tikety + 2 z 3, teda aspon podla mna.
kubodinho
Professional
Professional

hojko napísal:Tiket 1 z 3 je co za hovadina??? Vsak to su v tom pripade tri rozne tikety + 2 z 3, teda aspon podla mna.
nemysli tiket 1z 3 , ale skupinu , ze an tikete mu musi vyst aspon 1 z 3 oby mu vysiel tiket
Frikso
Darca
Darca

Na doxxbet.sk majú možnosť kombinácie 1z3 (hoci zhruba pred dvoma mesiacmi to nemali). V "kamenných" kanceláriach neviem, ako to je. Keď už robim rozpis, tak 2z3 alebo 3z4.
-Keď rozmýšlam nad kombinaciou 1z3, tak tam sú 3 možnosti kombinacie A, B, C == 3 rozne tikety. Presne, ako vravel hojko, akurat je to na jednom. Jedine "plus" na tom je ušetreny manipulačny poplatok..
Zamknuté