etnies -cinsky vyrobok,

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peace
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa peace »

Jasné, že su z Číny (ako väčšina výrobkov), pretože v Amerike by ľudia nemakali v tej továrni za také peniaze, ako tam. Ale ak si myslíte, že je jedno, kde fabrika stojí a ako s ľuďmi v nej zaobchádzajú, tak to je omyl. Čítal som v magazíne Velo o bikových rámoch Cannondale. Teda rozdiel medzi rámom vyrobeným v Číne, Taiwane.. a vyrobeným v Amerike. V ázijských štátoch s ľuďmi zaobchádzajú doslova ako s handrou, pracujú v špinavom prostredí plnom prachu a pod. v Amerike pracujú v presne opačných podmienkach. Na vyrobenom ráme v Amerike, máte dokonca okom neviditeľné otlačky prstov zvárača, lakovníka... Keď vám rám praskne, tak podľa otlačku zistia, ktorý zvárač ten rám zváral a dajú mu robiť druhý. :) Ale záruku v rámci EÚ máš na všetko 2roky, takže nemáš sa čoho obávať.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

peace napísal:Jasné, že su z Číny (ako väčšina výrobkov), pretože v Amerike by ľudia nemakali v tej továrni za také peniaze, ako tam. Ale ak si myslíte, že je jedno, kde fabrika stojí a ako s ľuďmi v nej zaobchádzajú, tak to je omyl. Čítal som v magazíne Velo o bikových rámoch Cannondale. Teda rozdiel medzi rámom vyrobeným v Číne, Taiwane.. a vyrobeným v Amerike. V ázijských štátoch s ľuďmi zaobchádzajú doslova ako s handrou, pracujú v špinavom prostredí plnom prachu a pod. v Amerike pracujú v presne opačných podmienkach. Na vyrobenom ráme v Amerike, máte dokonca okom neviditeľné otlačky prstov zvárača, lakovníka... Keď vám rám praskne, tak podľa otlačku zistia, ktorý zvárač ten rám zváral a dajú mu robiť druhý. :) Ale záruku v rámci EÚ máš na všetko 2roky, takže nemáš sa čoho obávať.
prosim ta co to je za blbost...cina ma tak velku ekonomiku ze urcite takto nerobia, toboz si neviem predstavit akoby sa v prachu a spine vyrabali cipy, plosaky a stroje a kde co dalsie, a zamestanci maju rukavice, pretoze inak by bol tovar opackany az strasne...

myslim ze cinania len niesu tak majetnicki a lenivi jak amici alebo europania to je asi vse
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

ja mam sice boty DC shoes. ale moja frajerka ma etnies tieto len v modrom. a su f pohode a myslim ze aj tam je made in china .ale kupila ich original v znackovom obchode za 2900,- :)
Prílohy
f_43268084_111d61f180c431222b2255babdd3b7d0.jpg
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zbytocna tema ...
vacsina vyrobkov je made in china ...
preco je to tak je tu viac krat napisane ...
Zamknuté