Taktovanie ATI X600 PRO (256MB)

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
smajlik
Expert
Expert

Taktovanie ATI X600 PRO (256MB)

Príspevok od používateľa smajlik »

CAwte, ako mam taktovat tuto grafiku? Uz mam stiahnuty ATI tray tool. Mam to nechat na automatike, alebo spravit to sam, este nikdy som netaktoval. Ziadny clanok o tejto grafike som nenasiel, ak o nejakom viete pls hodte mi sem link. Oplati sa to vobec? Moje Pc: Pentium 4, 3,0GHz, 512MB (ale na Vianoce chcem kupit aspon 2GB), MB: D915GEV. A treba menit časovanie? Vopred ďakujem za odpovede.
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ak si to este nikdy nerobil, tak to nechaj na automatike :wink: ak sa po case co to naucis, tak ti poradime ako z nej spravis verziu 600xt, samozrejme za predpokladu, ze je to tvoje zelezo osadene spravnymi suciastkami.
a ci sa to oplati? vsetko, co je zadarmo sa oplati, teda takmer vsetko :D . ale vela od toho neocakavaj. je to predsa len uz stara karta.
smajlik
Expert
Expert

Podarilo sa taktnut jadro na 450,69 a pamet na 319,84. A este ako to ulozim aby sa vzdy startovalo na tejto frekvencii? alebo sa to ulozilo samo?
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2707 daj fajku do policka load selected profile at startup
smajlik
Expert
Expert

Skusal som ale vypise no profile selected. Co teraz?
EDIT: Uz sa podarilo:D
Napísať odpoveď