Ved hej Torresovi pomohlo že prišiel do LIverpoolu,podla mňa by v Atliticu,tak nevinikal.IZZi-BA napísal:kamo mas uplnu pravdu su to super hracikovia ja by som k nim pridal este Torresa ten je tiez dobry ale C.Ronaldo tan je najlepsi
F.A. Premier league
Toto je pravda, ale pokial nie je nejake tvrde opatrenie voci cudzincom v jednotlivych timoch, tak mu to moze byt jedno, hlavne ze dobre hraju nie ? Tusim jediny anglican v mancafte je Walcott. A vlastne este aj Justin HoyteIZZi-BA napísal:Mourinho kritizuje Wengera ze ma vela cudzincov v tyme co si o tom myslite?
Mourinho by si mal najist angazma a prestat si srat do huby, lebo v jeho muzstve v zaklade hrali tiez len dvaja anglicania.
Ale inac s tymto nazorom suhlasim, nie len v Arsenal ale vo vacine klubov previsuje pocet cudzincov nad domacimi odchovancami. Nejsom proti nakupom hracov ale zase nemalo by sa to prehanat. Mal by sa urcit urcity pocet cudzincov ktorych je mozne nakupit. Tiez som proti nakupom mladych hracov resp mladeze. Mozem uviest napriklad na nasom fotbale. Mame tu celkom dobre hrajucich 12 a 13 rocne detska, pride nejaky vyhladavac talentov, ponukne im moznost hrat v anglicku alebo v spanielsku a rodicia a chalan urcite neodmietnu. Je to strata pre nas futbal. Ako sa ma potom futbal u nas rozvijat ked uz detska ktore maju dobre predpoklady sa pakuju prec? S futbalu sa cim dalej stava jedna velka obchodna siet a honba za peniazmi.
Ale inac s tymto nazorom suhlasim, nie len v Arsenal ale vo vacine klubov previsuje pocet cudzincov nad domacimi odchovancami. Nejsom proti nakupom hracov ale zase nemalo by sa to prehanat. Mal by sa urcit urcity pocet cudzincov ktorych je mozne nakupit. Tiez som proti nakupom mladych hracov resp mladeze. Mozem uviest napriklad na nasom fotbale. Mame tu celkom dobre hrajucich 12 a 13 rocne detska, pride nejaky vyhladavac talentov, ponukne im moznost hrat v anglicku alebo v spanielsku a rodicia a chalan urcite neodmietnu. Je to strata pre nas futbal. Ako sa ma potom futbal u nas rozvijat ked uz detska ktore maju dobre predpoklady sa pakuju prec? S futbalu sa cim dalej stava jedna velka obchodna siet a honba za peniazmi.
suhlasim s tebou aj podla mna by mali dat prednost svojim mladym talentom pred cudzincami aj ked to je take mali by tych cudzincov omedzit ale nie uplne vyhodit ale urcite by malo byt viac anglicanov v muzstvachkali520 napísal:Mourinho by si mal najist angazma a prestat si srat do huby, lebo v jeho muzstve v zaklade hrali tiez len dvaja anglicania.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to nie je strata len pre futbal.. je to tak skoro vo vsetkych sportoch a aj hlavne na slovensku, mozno okrem hokeja.. slovensky futbal ako sport neratam..
vid basketbal.. v zakladnej 5 kazdeho timu su 3ja jugosi..
proste ak sa hra pre peniazea chcu vyhravat, urcite radsej postavia aj v anglicku hraca, ktory je lepsi a je neanglican ako niekoho kdo nanho nema.. hrat len preto ze je to anglican je chore.. Anglicanom to nejak asi nevadi, ked to nemaju obmedzene.
vid basketbal.. v zakladnej 5 kazdeho timu su 3ja jugosi..
proste ak sa hra pre peniazea chcu vyhravat, urcite radsej postavia aj v anglicku hraca, ktory je lepsi a je neanglican ako niekoho kdo nanho nema.. hrat len preto ze je to anglican je chore.. Anglicanom to nejak asi nevadi, ked to nemaju obmedzene.
no to hej a vidite dakeho anglicana mimo anglicka hrat asi najdeme mozno dvoch troch Beckham ale to uz dlho je prec z anglicka a anglicania proste su prisposobeny na anglicky futabl a hraju v nizsich sutaziach ked nemaju na premier league skor ako dakde v taliansku alebo spanielsku no ja si anglicana neviem predstavit v taliansku taky rooney ved tem by tam nohy lamal nieco ako gattuso ten by mohol hrat v anglicku
No a prave preto by sa mali urobit nejake obmedzenia pri nakupoch. potom nebudu mat na vyber a toho anglicana budu musiet postavit.Kukiak napísal:proste ak sa hra pre peniazea chcu vyhravat, urcite radsej postavia aj v anglicku hraca, ktory je lepsi a je neanglican ako niekoho kdo nanho nema.. hrat len preto ze je to anglican je chore.. Anglicanom to nejak asi nevadi, ked to nemaju obmedzene.
Podla mojho nazoru by to bolo dobre aj kvoli tomu ze by sa muzstva medzi sebou vyrovnali.
Aky to ma zmysel ked vsetkych najlepsich pokupuje ta velka 14 muzstiev vratane Chelsea a potom sa podme hrat.
Ja súhlasim z Wengerom,Platini čo navrhoval,že aspoň 6 hračov z tej krajiny z ktorího je tím,sa mi zdá vela.A to podla mna v jednom smere viac vyrovnalo kvality líg,ale v druhom smere by už asi neboli také kvalitné tímy.a to nemyslím len anglickú ligu.
Viem že PLatini chce len lepšie pre slabšie tími,ale keby vymyslel niečo iné,tak by to bolo lepšie.
Viem že PLatini chce len lepšie pre slabšie tími,ale keby vymyslel niečo iné,tak by to bolo lepšie.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tie posledne muzstva vzdy dokazu potrapit favoritov.
Wigan bol tiez cely zapas velmi nepriemny a vyzeralo to na remizu 0:0, lenze Arsenal ukazal svoju silu v zavere, ktoru ja naozaj obdivujem, to muzstvo normalne ked potrebuje tak doma ten gol da.
Inac nechapem rozhodcu naco daval Gallasovi zltu kartu pri tom incidente a tiez aj Heskey mal byt podla mna vyluceny po zakroku na Walcotta.
Wigan bol tiez cely zapas velmi nepriemny a vyzeralo to na remizu 0:0, lenze Arsenal ukazal svoju silu v zavere, ktoru ja naozaj obdivujem, to muzstvo normalne ked potrebuje tak doma ten gol da.
Inac nechapem rozhodcu naco daval Gallasovi zltu kartu pri tom incidente a tiez aj Heskey mal byt podla mna vyluceny po zakroku na Walcotta.