aký mobil si vybrať?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Marko033
Light Expert
Light Expert

aký mobil si vybrať?

Príspevok od používateľa Marko033 »

rozhodujem sa medzi Nokia 6120 classic a SE K810i ktorý je podľa vás lepší alebo ktorý si vybrať?
alebo ešte je v ponuke Orange podľa vás niečo lepšie za rozumnú cenu?
začal som uvažovať aj o Samsung D900i alebo U600 váš názor na tento mobil??
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Nedavno som kupil tu nokiu, 100% spokojnost. Zalezi od toho co uprednostnujes. NOkia je pouzitelna aj ako vyborna pracovny nastroj, ma super displej, a Symbian. S. ericsson je multimedialny telefon, ma prepracovanu hudbu a tak, mnoho ludi ti mozno odporuci cisto s. ericsson, ale mne sa viac pozdava nokia(mozno preto, ze ju mam 8) )
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Ja by som ti zase poradil počkať na decembrovú ponuku... Podľa mňa pôjde cena týchto modelov dole, a možno aj nejaké nové telefóny pribudnú :)
Marko033
Light Expert
Light Expert

jerik napísal:Ja by som ti zase poradil počkať na decembrovú ponuku... Podľa mňa pôjde cena týchto modelov dole, a možno aj nejaké nové telefóny pribudnú :)
a oplatí sa bude ešte iná akcia si myslíš?
sa môže stať že potom nebudú mať moc telefónov lebo budú vypredané ako po minulé roky takže neviem
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ten SE som v ruke nemal ale tu nokiu mam aj ja a je fakt spicova az na ten plastovy kryt, ak ti moc zalezi na fotaku tiez ta moc nepotesim (mne to staci kedze jedine co tym fotim su tvare do kontaktov normalne fotim Panasonicom FZ50). Taktiez neviem aky softwer tam je teraz lebo ja mam tu nokiu z 1 varky od T-mobilu a su tam este nedostatky ktore objavis az v beznom zivote su to blbosti ako napr to ze v kontakte mas moznost pridat narodeniny ale nekomunikuje to s kalendarom pripadne vymozenost SE ze ked ti dojde sprava tak ti vypise odkoho je a dokonca aj fotka na cely displaj tuna ti len napise ze 1 sprava prijata. Ked ti dakto vola tak tiez tam mas mini fotecku cize svojim sposobom tie fotky uplne stracaju zmysel :-D. Ale zasa hoci co chces si cez simbiana dohodis. Ked to ces aj ako MP3 player tak ten neni zrovna dako prepracovany. Najvacsia vyhoda je to ze mozes robit vela veci naraz hlupe telefony su schopne napr len posielat cez bluetooth a tak kdezto tu das posielat cez bluetoth to ti frci na pozadi a ty zatial mozes robit milion dalsich veci
Marko033
Light Expert
Light Expert

no som viac priklonený k SE ale
jediné čo mi vadí je že M2 pamäťovky sú dosť drahé 1gb cez 1000sk za tú cenu mám miniSD 2gb
jerik
Light Star
Light Star

hm čo sa týka ,,akcií´´. Tak napr. teraz čo ma Orange, tie XXL hovory,pred týždňom boli ešte za 99sk, dnes sú už zadarmo (teda aspoň sa mi zdá,nejak podrobne som to neštudoval). Takže myslím že do Vianoc sa to ešte pár krát zmení. A či bude dostatok telefónov? No tak to neviem, ja beriem paušál vždy na Vianoce a ešte sa mi nestalo že by nemali telefón aký chcem. Možno preto že som z BA, alebo že neberiem telefóny za 1,-Sk.

A čo sa týka tej M2, tak už nie sú tak výrazne drahšie ako kedysi :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pockal by som do decembra... :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

poviem to 2 slovami nikdy symbian
pershing
Guru
Guru

blbost :roll:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

zaxman ?? že nikdy symbian ?? a to prečo je to o mnoho lepšie ako klasický soft pokial s mobilom nerobíš nejak fakt lepšie veci pokial to využívaš len ako mp3 player a telefonovanie´+ sms a neviem ako fotíš s tým. no ale poviem ti na symbian je tolko programov ktoré nevie klasický software čo to je no a hry? tak neviem mal som hry čo mali 20 mb zobral by to klasický soft v telefone ?? neviem podla mňa nie lepšie symbian proste je to niečo naviac. kde má klasický soft gps ?? takže budúconsť je isté len na symbiane nič iné pokial nejde o windows v mobile a podobne to je tiež ok ale rozšírenejšie je teda ten symbian. Ja už iba symbian necem nič čo nemá symbian chcel by som to ten i phone alebo SE p1i to sú mobily :D teraz fičím na nokia 3250
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nvm isto ale to gps je platene a ked uz ho tak cke tak radšej kupim pda s gps a mas ho zdarma
pershing
Guru
Guru

to len na n95 :/
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

platena je len navigacia nie gps cize pokial neces aby ti to trepalo teraz dolava teraz doprava tak to je free.
Pockajdodecembra do konca 1 tyzdna este konkretne a neboj nebudu mat take telefony za korunu nie to co chces ty :-). Inak kukal som ten SE na nete a nevyzera nai on spatne :-) ale neviem porovnat v ruke som nemal
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Symbian + Nokia = naj pi*ov*** na trhu s mobilnymi telefonmi. Len tolko k tomu. Zdaleka sa nechyta na WM a nikto ma nepresvedci o opaku.
Marko033
Light Expert
Light Expert

začal som uvažovať aj o Samsung D900i alebo ešte U600
váš názor na tento mobil??
jerik
Light Star
Light Star

je to vlastne len o nieco vylepseny samsung d900, cize podla mna trosku starsia vec. ale napriklad fotky robi dobre
Napísať odpoveď