Prince of Persia T2T

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
bladeboy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Prince of Persia T2T

Príspevok od používateľa bladeboy »

Moja najobľúbenejšia hra je POP T2T, a.....
Videl som na internete veľa ukážok čo v hre neboli, alebo aj rôzne screeny ako je oblečený princ a v takom prostredí kde som nebol, to je napr. že mal na sebe veci a medailón v ňom,.. ako to, keď na začiatku hry ten medailón vyhodil..... tak nad tým rozmýšľam či nemám nejakú inú verziu, alebo čo :?
... čo vy na to?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

osobne som princa nikdy nehral (akurat ten uuuuuplne prvy).a nepozeral si nejake wallpapery nahodov?or nieco take?
bladeboy
Medium Star
Medium Star

sirmisoturbo napísal:osobne som princa nikdy nehral (akurat ten uuuuuplne prvy).a nepozeral si nejake wallpapery nahodov?or nieco take?
nie, urcite
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja ked som to prvy krat pocul.. to bol Prince of persia Warrior Within... tak som si myslel ze je to nejaka konina...
ale ked som to dostal a hral tak parada... musim povedat ze graficky a hratelne je spracovana super... a potom T2T .. fuuu.. ece lepsie ako WW...
a k tomu medailonu.. hmm... jo na zaciatku v tych ukazkach ho hodil do vody... potom som ho uz v hre nikde nevidel.. vsetko sa tocilo uz len okolo tej dyky...
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Tak môže biť tak že, v screenoch som sa pomýlil a videa, tie čo neboli v hre, a videl som na nete, môžu byť z hier pre iné konzoly.
napr. tu:

je tam pop ww,t2t,
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Ja osobne som tu hru prešiel a tiež som sa s tým medailonom nestretol ,ale všetko závisy "možno" aj od toho ako tu hru prechádzaš lebo táto verzia má dve rôzne konce..... 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: all

21tomy21 napísal:Ja osobne som tu hru prešiel a tiež som sa s tým medailonom nestretol ,ale všetko závisy "možno" aj od toho ako tu hru prechádzaš lebo táto verzia má dve rôzne konce..... 8)
ktora ma dva konce ??? iba WW ma dva konce... a ten medailon bol v T2T
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

ahaa máš pravdu už si tie diely mýlim dík za upzornenie.... :D
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Šu-Do napísal:ktora ma dva konce ??? iba WW ma dva konce... a ten medailon bol v T2T
Ehh... aj T2T ma 2 konce :) Ak zoberies vsetky tie studne na zvysovanie zivota, tak na konci budes bojovat namiesto vezira s temnym princom (tvoje druhe ja ;) )

Musim uznat ze T2T je super hra. WW som nedokoncil, sice som dosiel dost daleko, ale obe hry stoja zato dohrat ;)
Inak hral tu niekto Sands of Time ? Ake to je ?
bladeboy
Medium Star
Medium Star

JoDo napísal:Ehh... aj T2T ma 2 konce :) Ak zoberies vsetky tie studne na zvysovanie zivota, tak na konci budes bojovat namiesto vezira s temnym princom (tvoje druhe ja ;) )

Musim uznat ze T2T je super hra. WW som nedokoncil, sice som dosiel dost daleko, ale obe hry stoja zato dohrat ;)
ja som to hral, presiel som to cele, ale ww,t2t su lepsie
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

JoDo napísal:Ehh... aj T2T ma 2 konce :) Ak zoberies vsetky tie studne na zvysovanie zivota, tak na konci budes bojovat namiesto vezira s temnym princom (tvoje druhe ja ;) )

mno to nevim iste lebo ja som to presiel a nezobral som ich vsetky a bojoval som najprv s vezirom a potom s temnym princom!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomas_pd napísal:mno to nevim iste lebo ja som to presiel a nezobral som ich vsetky a bojoval som najprv s vezirom a potom s temnym princom!!
no vies... ale to nebol boj... to len take.. ze si k nemu dosiel a sekol ho...
ale T2T nema dva konce... iba jeden...
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

Šu-Do napísal:no vies... ale to nebol boj... to len take.. ze si k nemu dosiel a sekol ho...
ale T2T nema dva konce... iba jeden...
ano a potom so,m sa s nim nahanalD:
ghulo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ghulo »

presiel som to asi pre 100 rokmi ale je to super hra tu mame aspon jeden screen
Prílohy
PoP.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Genialne spracovana seria.
SoT nadherna rozpravkova cast s fantastickou atmosferou ktoru bolo radost hrat. Prvy krato co sme sa stretli s takou volnostou a ladnostou, vseobecne tam bola radost z akehokolvek pohybu :)
WW to uz zacinalo prituhovat, tato cast mi sadla este viac, temnejsia, drsnejsia, dynamickejsia.
T2T to proste len velmi dobre zaklincovala, nieje co vytknut, dostojny partak do trojky ktory nic nepokazil.

Pokial viem tak sa chysta dalsia cast, este kedysi davno pri uniku isteho archivu z ubisoftackeho ftp sa nasli nejake artworky a tak.

Velmi sa tesim na Assasins Creed ktory ma podla mojho nazoru s PoP mnoho spolocneho.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Gangy: vzal si mi slova z ust ;)
Skvela herna trilogia, SoT bolo krasne rozpravkove, tak na rozbeh, naucit sa ovladat Princa, ale mala prepracovany dej. Warrior Within mi sadol asi najviac - povazujem za vrchol trilogie, vsetko vlastne povedal uz Gangy, takze len dodam, ze som blazon a presiel som to asi 25x, MA dva konce.
PoP: TT bol dostojny zaver,avsak uz sa mi to zdalo ako keby dochadzali napady, velmi mi nesadol ani SPEED KILL, ani temny princ. Hra NEMA dva konce, ale je rozdiel vo verziach, bola 3CD verzia a DVD verzia, jedna bola viac podobna WW v subojoch, nepriatelia sa rozpadavali, padali aj hlavy, atd...

Skratka herna trilogia ako ma byt, ma skvely dej,akciu,hratelnost, zabavu...
Odvtedy ziadne dalsie info o "uniknutom" princovi?
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

no mne sa praveye temny princ pacil....

si si isty ze nema alternatývny koniec? nazbieral si vsetky zvysovače života? mne chybal jeden:(

taktiež sa mi pačila babylonská veža v závere.....

SoT som nehral a ani ma to mmoc neláka:/
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

minob napísal:Odvtedy ziadne dalsie info o "uniknutom" princovi?
Nic oficialne, len ze by sa to mohlo volat Prince of Persia: Ghosts of the Past a je to vyvyjane na platformy Wii, PS3, Xbox 360 and PC. To su vsak len klebety ktore mozu a nemusia byt pravda (mne sa tam napriklad to wii s jeho hw vykonom velmi nezda).
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Séria PoP od Ubisoftu patrí medzi to najlepšie čo som kedy hral. Super príbeh, pekná grafika a samozrejme skvelý bojový systém. T2T som kupoval origošku, lebo som nechcel obchádzať starforce a crack ešte nebol. Vobec tých peňazí však neľutujem, tá hra za to skrátka stojí :D
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Napísať odpoveď