Nové prváčky
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemýliš. Inak má to výhody, pre vystrašené prváčky je ostrieľaný veterán, ktorý je vždy nad vecou a uje*áva si neustále z toho pribrzdenca čo ich denno denne straší a o riaditeĺovi vie aspoň 40 desne vtipných príhod niečím ako BohomSRneC napísal:osemrocny gympel >>septima ...mylim sa?
u nas su prvacky celkom fajn na kazdy prst by som si jednu mohol vybrat ...to nieje zle
-
braino.swk
Light Professional
co ja vieeem, nie su zle, ale aj tak asi deculka. teda s jednou som si zacal pisat na azete... a veru uz som dlho nestretol inteligentnu 15ku (nemam na mysli len IQ).. takze ta je celkom fajn.... ale noo kedze aj moja segra je prvacka na nasej skole .. tak nefiem
a vlastne mi to je fuk... mam svojho anjelika 
lol
u nas je toto automatika,kedze bolo teraz v Stvrtok imatrikulacia,a na kolko som 3iak tak tak my sme im to robili mno
kazdopadne sranda bola
ale je to tak mno,kazdym rokom som zvedavy na tie nove prvacky,tento rok prisli celkom "NICE" ale mohli by dojst aj lepsie,vzdy s chalanmi v prvych dnoch bezime do tried prvakov a kukneme si ten material no 
-
Fabo
Hardcore addict
KlasikaSSemteXX napísal:lolu nas je toto automatika,kedze bolo teraz v Stvrtok imatrikulacia,a na kolko som 3iak tak tak my sme im to robili mno
kazdopadne sranda bola
ale je to tak mno,kazdym rokom som zvedavy na tie nove prvacky,tento rok prisli celkom "NICE" ale mohli by dojst aj lepsie,vzdy s chalanmi v prvych dnoch bezime do tried prvakov a kukneme si ten material no
-
JohnFrusciante
Star