Dobre povedal si to dobre,len nech to tak aj zostane!hojko napísal:spike97: Takto sa ta spytam? Dal Gaborik gol alebo nedal??? Dakujem, nemam dalsie otazky
NHL (aktualne)
-
mirak2
Hardcore addict
hlasujete do All Stars?
http://fanballoting.nhl.com/
ja uz mam poslany vote:
Vychod: Hossa, Malkin, E. Staal, Chara, Bouwmeester, Emery (strasny vyber co sa tyka obrancov)
Zapad: Gaborik, McDonald, Kopitar, Beachemin, Visnovsky, Giguere (tuna teda je z coho vyberat)
PS: Hossa odohral vyborny zapas, okrem tych 2 golov isiel min. raz sam na branku ale zrazu boli za nim dvaja obrancovia a uz tam ruky nohy hokejku a z takych situacii sa tazko nieco vytvori
ja uz mam poslany vote:
Vychod: Hossa, Malkin, E. Staal, Chara, Bouwmeester, Emery (strasny vyber co sa tyka obrancov)
Zapad: Gaborik, McDonald, Kopitar, Beachemin, Visnovsky, Giguere (tuna teda je z coho vyberat)
PS: Hossa odohral vyborny zapas, okrem tych 2 golov isiel min. raz sam na branku ale zrazu boli za nim dvaja obrancovia a uz tam ruky nohy hokejku a z takych situacii sa tazko nieco vytvori
no asi fakt sa rozbieha ked z 3 golov dal on sam 2 a este na jeden prihral uz to daco naznacuje a este predtym dal neweim ale asi v troch zapasoch 1+1.
// jj aj ja som tam hlasoval
Vychod:Marian Hossa,Ovechkin,Lecavalier
Chara,McCabe
Brouder
Zapad:Gaborik,Stastny,Thornton
Lindstrom,Visnovsky
Pascal Leclaire
// jj aj ja som tam hlasoval
Vychod:Marian Hossa,Ovechkin,Lecavalier
Chara,McCabe
Brouder
Zapad:Gaborik,Stastny,Thornton
Lindstrom,Visnovsky
Pascal Leclaire
U mna bolo zlozenie
Eastern Conference - Hossa, Jagr, Lecavalier, Chara, Markov + Lundqvist
Western Conference - Datsyuk, Gabork, Zetterberg, Visnovsky, Lidstrom + Kiprusoff
Keby mi chcela vyjst aspon ta Zapadna konferencia bol by som prestastny
Vidiet spominanych hracov v jednej formacii...ach...
Problem s vyberom som mal najma vo Vychodnej konf. na poste brankara...nemal som z coho riadne vyberat...Tuto sezonu som Lundqvistove zapasy moc nevidel..asi len zo dva..no nie ze by ma presvedcil ^^...ale ako som povedal..cely ten vyber z brankarov mi moc nesekol.
Som zvedavy kolko tipov mi vyjde...
Eastern Conference - Hossa, Jagr, Lecavalier, Chara, Markov + Lundqvist
Western Conference - Datsyuk, Gabork, Zetterberg, Visnovsky, Lidstrom + Kiprusoff
Keby mi chcela vyjst aspon ta Zapadna konferencia bol by som prestastny
Problem s vyberom som mal najma vo Vychodnej konf. na poste brankara...nemal som z coho riadne vyberat...Tuto sezonu som Lundqvistove zapasy moc nevidel..asi len zo dva..no nie ze by ma presvedcil ^^...ale ako som povedal..cely ten vyber z brankarov mi moc nesekol.
Som zvedavy kolko tipov mi vyjde...
Nad Jagrom som ani nepremyslal...v tych zapasoch co som sledoval Jagr vzdy odviedol obrovsky kusisko roboty..Jednoznacne si zasluzi byt v allstars teame.
A ten Kovalchuck...z tych zapasov Atlanty co som videl sa mi moc nepozdaval...ale ako tak pozeram celkovo tohtorocne zapasy Atlanty...tak si tam predsalen zasluzi byt viac on ako Hossa...asi v tomto pripade u mna zvitazil patriotizmus a nie vykon...
Edit : PS.: dnes dufam ukazu pani z Cervenych Kridel ze patria do vyberu hviezd
A ten Kovalchuck...z tych zapasov Atlanty co som videl sa mi moc nepozdaval...ale ako tak pozeram celkovo tohtorocne zapasy Atlanty...tak si tam predsalen zasluzi byt viac on ako Hossa...asi v tomto pripade u mna zvitazil patriotizmus a nie vykon...
Edit : PS.: dnes dufam ukazu pani z Cervenych Kridel ze patria do vyberu hviezd
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mno objektivne treba prihliadnut ze jeden hrac nemoze zabezpecit vitazstvo timu ... mno dalej treba povedat ze mal zdravotne problemy a posledne dva tyzdne mu to celkom sype...taakze myslim ze toto zrovna namieste nebolohojko napísal:heinrich: Jagr tam co robi??? Ci viaze korcule??? Objektivne ak mam zhodnotit, tak miesto Hossu tam patri skor Kovalchuck, pretoze zatial je pre mna Hossa najvacsim sklamanim v tejto sezone.