take diablo I, dohrane sice za 6 minut ale, vchody do nizsich poschodi ma vsetky pri sebe ( normalne su od seba daleko (pokial sa pamatam), cheatuje si zlato (dupuje), za to si kupi nejaky namakany staff ktorym killne diabla. takze tak.
kapu napísal:A proč se ta stránka jmenuje "Speed demos archive"?? Třeba protože to jsou dema, nebo se mýlím?
Pokud se mýlím, tak to "demos" se asi myslí jako nahrávky, ale stejně i tak je to trapné, buď cheaty a nebo dema no
Čo ti mám čo vysvetľovať, treba si tú stránku OTVORIŤ a nie zamýšľať sa nad tým, prečo sa volá tak, ako sa volá, a prečo majú ľudia 2 oči a nie 8... sú to proste VIDEA hier, cheaty možno používaš ty, tvoja vec... Ku každému videu je tam popis, autor videa tam píše ako danú pasáž prešiel atď. Ale pre niekoho ako ty je to ťažké opisovať a obhajovať.
no jo, tak jste si ulevili tím že jste mě setřeli, no paráda Bude to tím že mi to nešlo otevřít a já jsme neměl co dělat, tak jsem aspoň něco napsal, ale to vám asi očividně vadilo, tak to jdu změnit