Soldier of Fortune: Payback
Totálna blbosť! Bavila ma ešte jednotka na starom compe, ale už pri dvojke com čakal na konečné titulky aby som to mohol odinštalovať a nechať zapadnúť prachom. Od Paybacku som čakal niečo viac, ale keď si to porovnám s novými hrami ako COD: MW alebo Bioshock, tak tejto hre nemôžem dať inú nálepku ako odpad 
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dvojka, hlavne prve misie boli velmi dobre a celkom sa tesim na trojku aj ked ju este nemam, neviem co setci porovnavate s cod a dobre ze nie s crysis, vsak to je uplne nieco ine, toto je proste na odragovanie, a hlavne mp moze byt velka sranda, uvidim ci nejake bugy nezkazia moje ocakavanie pripadne ci nevyjde patch(tusim som uz daky videl)lol4 napísal:Totálna blbosť! Bavila ma ešte jednotka na starom compe, ale už pri dvojke com čakal na konečné titulky aby som to mohol odinštalovať a nechať zapadnúť prachom. Od Paybacku som čakal niečo viac, ale keď si to porovnám s novými hrami ako COD: MW alebo Bioshock, tak tejto hre nemôžem dať inú nálepku ako odpad
Tu nejde o technické spracovanie, ktoré Payback ani poriadne nemá. Okrem grafiky, ktorá je v novom kabáte. Ja len hovorím, že existujú určite lepšie FPS akcie pri ktorých sa človek viac dostane do deja. Toto je len "reálne" odstrelovanie končatín... Hra by sa mala predávať max. za 300,- Sk, viac totiž nie je hodná..
jj tou ochranou ma dostali..potom to je uz vsetko jasne...ale mne sa to paci..zabavaalfonz napísal:A čo ste čakali? Že sa to bude môcť rovnať hrám ako Call of Duty 4 alebo Crysis? Alebo že to bude aspoň zábavné? Ale no tak - je to proste hra, ktorej hlavným lákadlom sú hektolitre krvi. Už len fakt že tam nedali žiadnu ochranu proti pirátom o niečom svedčí.
jj suhlasim....inak berem spat..je to hovadina jak mraky..boze takat k*k*tina boze asi som bol vtedy opili ked sa mi to pacilolol4 napísal:Čo sa týka ochrany, tak už ani pri nových hrách to je podľa mňa zbytočné, lebo hneď ako hra príde na pulty predajní, je už crack. Je fakt málo hier, ktorých pirátske kópie je problém spustiť
misia
poradte je tam taka misia ze pridete do takeho mesta cele je rozburane (nie ta prva misia) a tam behaju vojaci tich zabijate a ten Moore (nepratel,cernoch) tam lieta na vrtulniku a striela po vas neviem ako mam znicit ten vrtulnik..?????

-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Takže.. Po dlhej dobe som zahral Payback na Xboxe, kedže kamarát bol jeden z programátorov a hru dostal zadara na pamiatku. Nadával som na to už na compe, ale hrať to s tým otrasným save-ovaním na gamepade, to už bolo niečo
A kedže som to hral hlavne kôli achievementom, musel som to prejsť celé na hard.. AI vraj robil jeden chalan a bola to jeho prvá hra, takže to vysvetľuje retardáciu nepriateľov
Hracia doba zhruba 6 hodín a multík sa celkom dá ešte.. Keď máte niekoho, s kým môžte nazbierat achieve aj cez multák, celkom sa to oplatí zahrať. Na compe ale fakt zbytočnosť