Sebavedomie
Ono to je jednoznacne o tej psychike o viere v sameho seba .. proste si aky si bud sam sebou nechci byt iny kazdy sme niejaky a istym sposobom vynimocny nooo a proste podla mna si dost ovplyvneni tym co hovoria druhy o tebe .... pocuvaj ja mam rysave vlasy vies kolko som toho uz napocuval na svoju adresu od roznych idiotov atd ..... nad tym si nelam hlavu ani sa nad tym nepozastavuj co o tebe kde kto narozprava bud sam sebou a ono to pojde ..... a istym sposobom zmena ucesu ci i ta posilka moze pomoct k trochu zviseniu sebavedomia ak ta niekto potom pochvali za dobry uces ci postavu , ale je to hlavne o tom vnutri o tom byt sam sebou a mat vsetkych co s tym maju problem aky si na haku
Samozrejme,ze ti ho zvysi..Ak si vymakas troska svaly..SEXY telo je na zaplatenie-co sa tyka zien a ich zaujmu o chlapovp4ra napísal:Nerozumiem, ze preco by ti prave posilovna mala zdvihnut sebavedomie.
To ze ma niekto v hlave nasr...,predsa este neznamena,ze nemoze mat velke sebavedomie..Moj postreh je taky,ze opak byva pravdou.Dovolim si tvrdit z osobnych skusenosti, ze polovica cviciacich ma nasrate v hlave.
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no to je pravda prvy dojem robi vela....will.i.am napísal:kup si nove handry, vonavku, staraj sa o seba... to ti zdvihne sebavedomie...
co mne zdviha sebavedomie su dievcenske usmevytak sa usmievaj a aj ony sa budu na teba
poznam ludi na ktorych ked sa usmeje dievča, nezdvihne sa im len sebavedomie........
-
Sagittarius
Guru
Re: Sebavedomie
A čo? Ony sú tiež len ľudia.skypej napísal:Pokusal som sa hladat aj dovod, no vsetky cesty smeruju k jednemu slovu - HOLKY!
PS: Keby som sa ja správal podľa toho, čo som sem napísal, bolo by všetko all right.
Suhlasim, take do 22rokov co maju este v hlavicke prazdno. Zijes v rozpravke. Chlap s peknymi namakanymi svalami a vyholenou hlavou uz davno nieje v mode. Mozna zene co si chce uzit an jednu noc. Ale ta si tiez 2x rozmysli, ci to po kratkom rozhovore s tym "inteligentnym" svalnacom riskne.dudo02 napísal:Samozrejme,ze ti ho zvysi..Ak si vymakas troska svaly..SEXY telo je na zaplatenie-co sa tyka zien a ich zaujmu o chlapov .
-
p4ra
Redeemer
Toto som mu isiel napisat, vdaka, ze si to spravil za mna.Invader napísal:Suhlasim, take do 22rokov co maju este v hlavicke prazdno. Zijes v rozpravke. Chlap s peknymi namakanymi svalami a vyholenou hlavou uz davno nieje v mode. Mozna zene co si chce uzit an jednu noc. Ale ta si tiez 2x rozmysli, ci to po kratkom rozhovore s tym "inteligentnym" svalnacom riskne.
-
Holubar
Darca
To, ze do posilovne chodi vela hlupych "tulov" stale neznamena, ze jej navstevovanie rozhoduje o vyske IQ.
A celkovo k teme. Myslim, ze tie recicky akoze bud sam sebou a vsetko je o psychike sa hodia tak do mudrych kniziek ale v praxi pomozu asi ako steroidy 14rocnym...Aby niekto mohol mat sebavedomie na urovni, musi najprv nieco dokazat, dosiahnut, na co bude hrdy a ziska si vseobecne uznanie. Pretoze ak si niekto stavia svoje sebavedomie na niecom vymyslenom, akoze "ja som presvedceny, ze som dobry a idem vam to ukazat", tak kraca po tenkom lade a toto divadielko padne po prvom vysmechu od toho, kto to zbada.
Ak je to napisane prilis "po mojom" tak som tym chcel len povedat, ze sebavedomie musi mat isty pevny zaklad, neda sa postavit len tak.
A celkovo k teme. Myslim, ze tie recicky akoze bud sam sebou a vsetko je o psychike sa hodia tak do mudrych kniziek ale v praxi pomozu asi ako steroidy 14rocnym...Aby niekto mohol mat sebavedomie na urovni, musi najprv nieco dokazat, dosiahnut, na co bude hrdy a ziska si vseobecne uznanie. Pretoze ak si niekto stavia svoje sebavedomie na niecom vymyslenom, akoze "ja som presvedceny, ze som dobry a idem vam to ukazat", tak kraca po tenkom lade a toto divadielko padne po prvom vysmechu od toho, kto to zbada.
Ak je to napisane prilis "po mojom" tak som tym chcel len povedat, ze sebavedomie musi mat isty pevny zaklad, neda sa postavit len tak.
-
p4ra
Redeemer
To som ja nikdy ani netvrdil. Skor mi islo o to, ze nech nezije v iluzii, ze svaly mu daju sebavedomie.
A co sa tyka toho, ze musim mat vseobecne uznanie. Vobec si to nemyslim. Ja nic, co robim v zivote nerobim preto, aby si zajtra niekto mohol ukazat prstom na mna a povedat: Tak to je on, on to dokazal! - takze pre mna osobne je toto nezmysel. Ale niekomu to moze pomoct.
A co sa tyka toho, ze musim mat vseobecne uznanie. Vobec si to nemyslim. Ja nic, co robim v zivote nerobim preto, aby si zajtra niekto mohol ukazat prstom na mna a povedat: Tak to je on, on to dokazal! - takze pre mna osobne je toto nezmysel. Ale niekomu to moze pomoct.
Ja nezijem v rozpravke-poznam realitu velmi dobreInvader,P4ra napísal:Suhlasim, take do 22rokov co maju este v hlavicke prazdno. Zijes v rozpravke. Chlap s peknymi namakanymi svalami a vyholenou hlavou uz davno nieje v mode. Mozna zene co si chce uzit an jednu noc. Ale ta si tiez 2x rozmysli, ci to po kratkom rozhovore s tym "inteligentnym" svalnacom riskne.
OK,-cisto hypoteticky-Porovnajme chlapov s rovnakym IQ...
Jano je vymakany,sexy body..IQ100
A Fero je bezny typek...IQ100
Ja viem velmi dobre koho by kocky"zraly".Bez ohladu na vek,tej ktorej..Skuste napisat vy...
A hlavne-bavime sa o tom ci vymakane telo zdvihne sebavedomie...Pokial chcete poukazat na to,ze ak niekomu dvihne tak je"tupy"-myslim,ze z vas hovori zavist....Proste ak,po tebe kocky pozeraju,tak ti to sebavedomie dvihne.Okrem toho posilovanie ma vela dalsich pozitiv..
Ani kocka,blondina so super zadkom a kozami c.3 uz davno nieje v mode...Chlap s peknymi namakanymi svalami a vyholenou hlavou uz davno nieje v mode.
-
Sagittarius
Guru
Tak je. Veď stačí: Ja, ja som to dokázal...p4ra napísal:To som ja nikdy ani netvrdil. Skor mi islo o to, ze nech nezije v iluzii, ze svaly mu daju sebavedomie.
to Dudo.
hypotetisky? Hmm. Ano suhlasim. Ale toto nemoze nastat. Lebo ako sa vravi.
Kto nema v hlave, ma v nohach. To nieje len o IQ. Kedze odbornici sa lisia v nazore, co vlastne IQ zahrna(a vobec pomer vlobveka k priemere populacie), nemozes jednoznacne povedat, ze je to len o IQ. Podla mna IQ nezahrna tvoje chovanie, tvoj charakter, ako vies pobavit. A aj toto vpliva na osobu s kt. sa rozpravas a nielen vzdelanostna uroven/inteligencia.
Takze si myslim, ze situacia kt. si uviedol v skutocnosti nastat nemoze. A preto to je tak ako to je. A nieje to ani mozne. Keby sa clovek dokazal venovat vsetkemu, bol by dokonaly a ideal neexistuje.
Takze hypoteticky mozem uvazovat hocikedy..."Co keby?"
Ale realita je ina.
Kto nema v hlave, ma v nohach. To nieje len o IQ. Kedze odbornici sa lisia v nazore, co vlastne IQ zahrna(a vobec pomer vlobveka k priemere populacie), nemozes jednoznacne povedat, ze je to len o IQ. Podla mna IQ nezahrna tvoje chovanie, tvoj charakter, ako vies pobavit. A aj toto vpliva na osobu s kt. sa rozpravas a nielen vzdelanostna uroven/inteligencia.
Takze si myslim, ze situacia kt. si uviedol v skutocnosti nastat nemoze. A preto to je tak ako to je. A nieje to ani mozne. Keby sa clovek dokazal venovat vsetkemu, bol by dokonaly a ideal neexistuje.
Ale realita je ina.
"Hypoteticky"a "IQ"-som spomenul,len kvoli tomu,aby som dal rovnake sance obom chlapom-kvoli tomu aby sa prejavila vyhoda svalov......Tak to v zivote chodi-moj postreh.Ja sa tiez pozriem po kocke,ktora je sexy-hoci viem,ze v hlave moze byt zero.Ale sexy zeny mna proste pritahuju..A mysim,ze to plati aj opacne..Invader napísal:to Dudo.
Ale realita je ina.
Zvysuje vymakane telo podla teba sebavedomie?
Situacia ktora som opisal,je bezna situacia zivota..Aj autor temy tu pise presne kvoli tomu..Takze si myslim, ze situacia kt. si uviedol v skutocnosti nastat nemoze.
A to je akoA preto to je tak ako to je