Tak som sosol aj ja
Na klavesnici? NUDAAA
Dal som volant vypol tie pomocky, ci asistentov ci jak sa to volalo aby mi v zatackach nebrzdilo a je to peckaaaa
OVLADANIE COOL, TUNING NIC MOC a to menu fakt stoji zato Som ledva sputil zavody Len skoda ze to mam len na 800x600
aj mne to to trha jak krava a to mam 768MB RAM,Amd sempron 2800+,a geforce 6200 128MB viem že je to total sunt ale ani na 640*480 a všetko low to nejde dobre
Jameshet napísal:aj mne to to trha jak krava a to mam 768MB RAM,Amd sempron 2800+,a geforce 6200 128MB viem že je to total sunt ale ani na 640*480 a všetko low to nejde dobre
no ten procak je dost slaby na dnesne hry a grafika asi tiez
Jameshet napísal:ved sak dobre ale na najnizsom rozlisena a detailoch by to malo ficat ne?
ved call 4 isiel v pohode na 640*480 a high detail
posledne diely nfs maju vzdY take vyssie naroky, este na starom pc mi U1 siel na max rozlisenie a detaily ale U2 mi sekal uz pri minime, to len pre porovnanie. chapes proste nevedia to poriadne doladit alebo nemaju cas alebo co
compleX napísal:no ok ale mam obavy ze aj mne to bude sekat na mojom IntelPentiumeD 3GHz a 7600GT 256 grafarne
Nebude ti to sekat, mne to neseka...ale bude ti to lagovat jak p#$% koli tomu j#$nutemu cracku...uz ma to sere, sa to vobec neda hrat
mohli by nieco s tym poriesit, snad ked vyjde patch tak sa to vyriesi
tak hru som si uz konecne stiahol a musim povedat ze je tot tak 50-50.jednak sa mi to paci id emi to naplne detaily a fps okolo 25 co je dobre ale na druhej strasne strasne nepriehladne menu..ja ked som zacal karieru a nekde v 10 zavode som zistil kde sa tutninguje(teda viem ze v garazi ale nikde to tam nebolo napisane tak ma to trochu zmiatlo)