Da sa obnovit image MDS subor ked mam iba MDF A MD0?

Informácie o software, ankety...
havrann
Expert
Expert

Da sa obnovit image MDS subor ked mam iba MDF A MD0?

Príspevok od používateľa havrann »

Dobry den, mal som jeden alcohol-image( MDS,MDF,MD0) , cez hlupe UltraISO som si previedol MDS na ISO a on nespravil zalohu povodneho takze teraz ked pripojim to ISO tak veci na nom su nespustitelne ,pokusal som sa obnovit spat na MDS ale nepomohlo to , som prisiel o vela , myslite ze je moznost ako to obnovit nejako z MDF a MD0 ?? na tom prevedenom MDS na ISO je asi zla tabulka lebo tie exe subory sa nepustaju ...za kazdu radu dakujem
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Skús to napáliť na dvd-rw s ultraiso, s nero a tiež to čo si skonvertoval späť napáliť tiež s ultraiso a alcohol120. V ultraiso je aj možnosť rozbaliť image-súbor, označ tam všetko a skopíruj do adresára hdd.

Mne sa už toto stalo a ten nový iso súbor sa nedal nijako spustiť, nepodarilo sa to skonvertovať ale ja som mal pôvodný uložnený. :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mne sa to stalo dnes ked som dotahal pro street :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:D a vies preco ? lebo si dal ulozit.. to si nemal.. musis davat Ulozit Ako :) aspon si myslim ze si to tak spravil kedze sa to tak sprava

treba robit zalohy.. original RLS si neham stranou a inde si to rozbalim 2x :) pretoze uz sa aj mne stalo ze som sa takto osral :P
Napísať odpoveď