1-ericson 2618 tusim no to co bolo v erorteli s chatbordom take modre dade to mam doma na pamiatku odlozene
2-teraz Nokia 6120C
3-a cem huha co ja fim maximalne by som presiel na dake slusne PDA z mobilom inak v poho som spokojny
btw precitajte si zaciatok heh jakych veteranov si tam ludia zelali
1. http://www.hojko.com/post329521.html#329521
2. Nokia N70
3. niečo Nkové alebo Ečkové od Nokie. Potešila by taká N95, len keby to malo lepšiu baterku!!! Alebo potom nejaké PDA v kombinácii PDA+GSM+GPS..
6210 (stratil)
6100 (ukradli)
3100(stratil)
Sony E.. k513(predal)
6230(ukradli)
Sony ericson T230 (rozbil)
6070 teraz dufam ze mi ho zas neslohnu , alebo ho nestratim
Ako mne sa uz zastavuje dych nad tym ako nas zdieraju, tym myslim nasich operatorov. Sestra pride s priatelom na vianoce domov on si nedavno zobral na pausal novy LG Viewty myslim za 50 euro na dva roky a mesacne plati v prepocte asi 600 korun a este tam je taka moznost ze si mozete pausal zobrat na jeden rok a platite len o nejakych 5 euro viacej mesacne oproti tej sume ktoru platite za dvoj rocny pausal. DAlej oni tam nerobia rozdieli v cenach telefonov pri rozdielnych pausaloch. Omg nech uz odtial palim prec a mozem si dopriat poriadny telefonv za normlanu cenu. Mimochodom tu mate Cennik ich telefonov.
Retne napísal:Ako mne sa uz zastavuje dych nad tym ako nas zdieraju, tym myslim nasich operatorov. Sestra pride s priatelom na vianoce domov on si nedavno zobral na pausal novy LG Viewty myslim za 50 euro na dva roky a mesacne plati v prepocte asi 600 korun a este tam je taka moznost ze si mozete pausal zobrat na jeden rok a platite len o nejakych 5 euro viacej mesacne oproti tej sume ktoru platite za dvoj rocny pausal. DAlej oni tam nerobia rozdieli v cenach telefonov pri rozdielnych pausaloch. Omg nech uz odtial palim prec a mozem si dopriat poriadny telefonv za normlanu cenu. Mimochodom tu mate Cennik ich telefonov.
fuha, v tom francuzsku maju teda pekný výber.My možme len tíško závidiet