Harry Potter fanfiction,poviedky, neoficialne pokracovanie..

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Harry Potter fanfiction,poviedky, neoficialne pokracovanie..

Príspevok od používateľa AXO »

cawko, cez hladat som nenasiel podobnu temu, tak som zalozil novu, dufam ze ma nezbijete.

Brat cita harryho pottera a precital vsetkych 7 knih, no a na nete sa objavuju neoficialne pokracovania od fanusikov..napr. harryho dospely zivot...

ale vacsinou iba v cestine, nedokazal som najst nic kompletne v slovencine, alebo slovensky text s ceskymi nazvami...

no proste brat chcel odo mna aby som nasiel nejake tie pokracovania, ale ja som nic nenasiel, tak som sa obratil sem na hojka s prosbou ci by mi niekto nechcel pomoct brata uspokojit, bo ma tu stale otravuje...

PS: pokial mozno co najdlhsie, aby som mal od neho pokoj co najdlhsie...

za pomoc dakujem a poslem aj ObrázokKarmu

// este dopisem preco len slovenske: "Lebo po česky sa mi to zlé číta"
// keby to bolo po slovensky s CZ nazvami tak by som to uz nahradil vo worde cez ctrl+F
// teraz som si vsimol, ze som zle zaradil temu, patri do sekcie Hladam, tak ked nebude mat nejaky moderator co robit, mohol by to presunut tam. :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Najlepšie by bolo keby začal čítať niečo ďalšie, možno v podobnom duchu. Počula som že Artemis Fowl je v pohode.

Ale inak http://fanfiction.potterharry.net/cze/ a sú tam aj nejaké slovenské.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Kolko má rokov tvoj brat? Povedz mu nech to nechá tak... hlupost spravil ze precital tu siedmu knihu, lebo je to neoficialne... Nech si pekne pocka na oficialnu sedmicku po slovensky... viem co hovorim... ja som to iste spravil pri sestke a olutoval som, lebo oficialne je uplne ine... ved nech si pocka do januara... a precita si znovu sedmicku uz original... a co sa tyka Harryho ako dospeleho nato nech zabudne, lebo takych pribehou je hrozne vela a kazdy pribeh je odlisny... ale ak chce tak jedine ked si precita oficialnu knihu... viem co hovorim je to potom dost odveci... ved aj ja som si stiahol sedmicku neoficialnu, ale ju radsej necitam... radsej si pockam na oficialnu knihu... :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Patyk napísal:Kolko má rokov tvoj brat? Povedz mu nech....
ma 11 rokov, ja si myslim ze on to vydrzi, ale ja asi nie, lebo mi tu stale pili nervy... ale skusim ho nejako umlcat
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

AXO napísal:ma 11 rokov
11? Skús mu zo srandy poslať list že ho prijali na Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry :lol: ... a zbavíš sa ho. To by bol inak clekom fajn darček na Vianoce, spraviť mu taký balíček... ten list, možno nejakú wand (to sa asi prekladá ako čarovný prútik) ... a vytlačených niekoľko fan fictions.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

LLucia napísal:11? Skús mu zo srandy poslať list že ho prijali na Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry :lol: ... a zbavíš sa ho. To by bol inak clekom fajn darček na Vianoce, spraviť mu taký balíček... ten list, možno nejakú wand (to sa asi prekladá ako čarovný prútik) ... a vytlačených niekoľko fan fictions.
nehehee tak na toto mám velmi dobré spomienky :D tiez v tom veku som to spravil raz spoluziakovi, lebo bol a aj je poblazneni do toho ... bola sranda :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

http://www.birdz.sk/youngtalents/clanok ... ubrike=100
http://www.potter.sk

ale svoj názor k tejto veci som už vyjadril v diskusii k článku v prvom linku... :?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

http://www.harrypotter.sk
Sekcia Fanfiction...Máš ich tam tisíce :)
Napísať odpoveď