Slovenský jazyk :-)
Slovenský jazyk :-)
Potrebujem niečo: máme napísať 3 vety v troch štýloch o tom istom.Čiže najprv odborná veta, umelecká veta...chápete čo myslím.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a vsetci ste to pochopili
nebolo myslene na zakladatela temy to su 3 sposoby ako povedat to iste ale inak proste to ma prv napadlo tak som to tam hodil 1 je odborne 2 je hjovorovo 3 je umelecky
takze skor nez zacnes sudit poriadne sa zamysli nad toutotemou a pochopis ze som mu napisal a nasmeroval ho dostatocne to ze to pochopil zle je uz 2 vec
heh nemyslis ze s takym pristupom by som asi mal karmu dakde daleko v minuseelpopel napísal:Runes
Rekl bych ze fora jsou od toho aby si lidi pomahaly neco noveho se dozvedeli a v klidu si pokecali .. ty si zdarny pripad toho jak se to nema delat .. misto toho aby si mu poradil nebo nejak usmernil tak ho tady za to jeste zbuzerujes ..
-
Runes
Addict
bolek napísal:H20 je molekula pozostávajúca z jedného atómu kyslíka a dvoch atómov vodíka.(odborný)
Krištáľovo priezračná voda žblnkotala v potôčiku, ktorý sa kľukatil malebným lesíkom.(umelecký)
Naliala som mamke vodu a odišla som preč.(hovorový)
ty si sice hovoril o vode ale vzdy s inou suvislostouRoyksopp napísal:máme napísať 3 vety v troch štýloch o tom istom.
-
Runes
Addict
Prelejeme H2O o objeme 3dcl, co cini polovicu objemu, do nadoby z obsahom 0,5l.
Frcnem polovicu vody do politraka.
Za zvuku zblnkotania preleje sa voda cira sta horsky pramen do poharika velikeho, az oko moje pozorne zakrici " STOP polovica minula sa odklon pohar sikovne"
Tu mas
takto by to malo podla mna byt 
Frcnem polovicu vody do politraka.
Za zvuku zblnkotania preleje sa voda cira sta horsky pramen do poharika velikeho, az oko moje pozorne zakrici " STOP polovica minula sa odklon pohar sikovne"
Tu mas
-
Runes
Addict
nehadam sa ze to moholo tak vyzniet ale v prvej vete som vykal cize odosobnil sa ale dalej sa to nedaloelpopel napísal:Runes
Sry ale pochopil sem to jako urazku zakladatele temy .. protoze co si mu tam napsal by do skoly asik tezko pouzil ..
J vymyslel som to sam