kalokagatia vravi nieco o rovnovahe telesnej a dusevnej stranky, tak by som nou nebranil zanedbavanie tela, lebo vraj "pekne tela uz nie su v mode"...vzdy boli a vzdy budu
Sebavedomie
-
Sagittarius
Guru
To jomi-chau napísal:Neserte sa na mna ludia, mozno mam obmedzeny pohlad na vec ale pohybujem sa v spolocnosti v ktorej by si baby vybrali 130 a keby som si mal ja vybrat medzi takymi babami tiez si vyberiem zenu inteligentnejsiu, no na jednu noc by na IQ nezalezalo.
Ale tu vlastne ide o sebavedomie,takze pokial by si vybrali na zaklade IQ,sebavedomie by uz bolo davno pohladkane..
Samozrejme druha vec je nasledne sa nad tym zamyslat-preco ma ziadna nechce dlhsie ako na jeden tyzden..
Ale pokial niekto nie je tupec a ma pekne telo-nema problem hladat a vyberat si..
Nice body proste ulahcuje prvy kontakt-a myslim,ze hlavne kvoli tomu,ze clovek si veri..
uhm.. preco do posilky chodit len preto aby bol namakany? Nie.. staci ak bude vediet ze robi nieco pre seba, staci ze si zacne verit v tom co robi ze ma svoj zmysel...
Poznam tiez ludi ktori su aj vymakani a nemaju v hlave nasrate. Su ludia ktori nemaju cim inym ako svalmi zaujat, preto makaju.. a su ludia ktori to robia pre svoje dobro a zdravie, ale nezanedbavaju pri tom vzdelanie.
Hadzat vsetkych do jedneho vreca je blbost. A tiez IQ nie je vsetko - IQ je az prilis teoreticka nejednoznacna jednotka.. co z toho ze ma niekto IQ150, ked nevie komunikovat, pripadne je do seba uzavrety, alebo sa nevie vyjadrovat inac nez perfektionistickymi a odbornymi vyrazmi a proste sa s nim neda moc bavit..
Poznam tiez ludi ktori su aj vymakani a nemaju v hlave nasrate. Su ludia ktori nemaju cim inym ako svalmi zaujat, preto makaju.. a su ludia ktori to robia pre svoje dobro a zdravie, ale nezanedbavaju pri tom vzdelanie.
Hadzat vsetkych do jedneho vreca je blbost. A tiez IQ nie je vsetko - IQ je az prilis teoreticka nejednoznacna jednotka.. co z toho ze ma niekto IQ150, ked nevie komunikovat, pripadne je do seba uzavrety, alebo sa nevie vyjadrovat inac nez perfektionistickymi a odbornymi vyrazmi a proste sa s nim neda moc bavit..
jj tie do 22 rokov ako som uz pisal. Chlape, tunak sa nejedna o zenu na jednu noc. Si vsimni, ze pekne zeny v starsom veku chodia s intelektualmi, nie so svalnacmi.dudo02 napísal:IQ moc nerozhoduje.Samozrejme,pokial clovek nie je primitiv..
A aj tak..
Ak napisem-
Jano-IQ100 sexy body.
Fero-IQ130 bezny typ.
Koho by zrali?
Myslim,ze odpoved je jasna
Suhlasim. Ale co potom. Ty stale nechapes, ze clovek nemoze byt aj krasny a aj intelektual. To proste nejde. Existuje cca stred. Ale aj ten stred sa k niecomu priklana.dudo02 napísal: Nice body proste ulahcuje prvy kontakt-a myslim,ze hlavne kvoli tomu,ze clovek si veri..
Preco by to neslo???Pises blbosti...Ty sa zaradujes asi medzi intelektualovInvader napísal:Suhlasim. Ale co potom. Ty stale nechapes, ze clovek nemoze byt aj krasny a aj intelektual. To proste nejde.
jj tie do 22 rokov ako som uz pisal. Chlape, tunak sa nejedna o zenu na jednu noc. Si vsimni, ze pekne zeny v starsom veku chodia s intelektualmi, nie so svalnacmi.
Ze svalnac nemoze byt intelekt???Ach kamo co ti napisat
Patrim do tejto skupiny ludi,hoci niesom nejaky kulturista.Invader napísal:A ty asi medzi tych svalnacov.
ViesInvader,snazis sa ma presviedcat o niecom,co ja som uz prezil...Poznam par"svalnacov"a su to ludia,ktorym sa malokto vyrovna..
Tebe sa len nepozdava myslienka,ze niekto moze byt svalnaty a zaroven aj inteligentny..Ze ci to je kvoli zavisti,alebo niecomu inemu?-Na toto si skus odpovedat ty sam..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Určite existujú. Mám kamaráta medika, ktorý chodí do posilky skoro každý deň a páli mi to perfektne. Nehovoriac o tom, že je to aj skvelý človek. Možno kedysi to bolo tak, že zakomplexovaní ľudia sa snažili si vykompenzovať svoje IQ svalmi
V súčasnosti ide skôr o to, že viac sa dbá na životný štýl a ľudia chcú aj dobre vyzerať. Neznamená to však, že musia mať všetci prázdno v hlave.
-
Sagittarius
Guru
Ale prosimta neubud smiesny. Zavist? Co si ma chces znepriatelit ked takto utocne pises? Ale to je uz OT.dudo02 napísal:Patrim do tejto skupiny ludi,hoci niesom nejaky kulturista.
ViesInvader,snazis sa ma presviedcat o niecom,co ja som uz prezil...Poznam par"svalnacov"a su to ludia,ktorym sa malokto vyrovna..
Tebe sa len nepozdava myslienka,ze niekto moze byt svalnaty a zaroven aj inteligentny..Ze ci to je kvoli zavisti,alebo niecomu inemu?-Na toto si skus odpovedat ty sam..
-
Holubar
Darca
koci a bolek to napisali celkom pekne. Mozno je pre niekoho tazke sa zmierit s tym, ze ak niekomu zalezi na jeho tele, nemusi mat automaticky v hlave nasrane, no pravda niekedy boli. No a posilnovnu som v tejto teme spomenul preto, ze je to velmi dobry sposob cielavedomej cesty za urcitym cielom, ktora urcite so sebavedomim dokaze nieco spravit.(niekedy az prilis) Samozrejme,ze ked tam chlapec zavita len sem-tam, nemoze sa divit, ze sa "akosi nic nedeje"
-
t0m4s3
Admin
Jednoducho. Zijem 5 rokov v Cechach, kde sa spravne pise "zeny zraly" a niekedy proste neprepnem do slovenciny.Holubar napísal:kur*a, jak mozte napisat zrali s y?![]()
Kazda sliepka svoje perie chvali, len tolko k tvojim prispevkom. Kazdopadne posilka je dobry sposob ako si zvysit sebavedomie a zaroven vyborny sposob zvysit si ho az na neunosnu mieru a takisto si znicit zdravie (nic sa nema prehanat, fitko moze byt, ale zrat tie gebuziny a vyzerat ako napichany silikonom je fakt hnus). Nie je nic krajsie ako pohlad na nejakeho geroja, ktory pribehne do baru, nabuchany od hlavy az po paty a mysli si, ze kazda baba v bare sa musi krotit aby mu ho hned neskocila vyfajcit. Na takychto sa naozaj skvele bavim