ludia videli ste ten film? Myslim ze ho natocili poliaci.
je asi z 1986-teho,rozmyslal som ze uz by ho mohli dat v telke........a dalej aj nad tym ze amerika by mu mohla urobit poriadny remake. Podla mna by to bola pecka. Co vy na to???
Patyk napísal:A očom je ten film? Premiéru mal v 1986-teho?
LUDIA,CELY FILM JE O TOMTO:NORMALNY SVET NORMALNY LUDIA A DVAJA CHLAPI PRAVE V LABORATORIU SKUSAJU NOVU KRYO KOMORU,TAK SA TAM DAJU OBIDVAJA ZMRAZIT A OSTANU TAM,NO LENZE NIEKTO VYMYSLI NOVY DRUH ATOMOVEJ BOMBY KTORA VSAK PO EXPLOZII ZNICI LEN MUZOV NA ZEMI,PROSTE VSETKYCH DO POSLEDNEHO ZABIJE NA CELEJ PLANETE.NA ZEMI TYM PADOM VLADNU ZENY,RODIA SA LEN ZENY PROSTE VSSADE SAME ZENY NO A AKO TAK SI TAM ZIJU NA MODERNEJ UROVNI POD ZEMOU TAK OBJAVIA TYCH DVOCH ZMRZNUTYCH A ROZMRAZIA ICH,CO JE VSAK PODARENEJSIE ZE ZENY SAMY ZILI DOST DLHO CIZE ANI NEVEDELI CO JE TO CHLAP NO A TU SA ZACINA SRANDA NA N-TU!!! NAJPRV TYCH CHLAPOV ZAVRU AKO NEBEZPECENSTVO A POTOM SU TIE HOLKY S NIMI A TAAAK,DOST SRANDA.
NO A KEBY TOTO DAKTO PREROBIL TAK BY TO BOLA FAKT BOMBA!!!
dobry film, videl som ho viackrat a keby spravili remake tak to by bola supa.
hlavne v tej scete s tym aquariom co tam plavaju nahe, nech tam daju dobre kocky, nie take bobry
tak filmik stal zato nato ze je uz dost stary ale dost prevolucny na moj vkus som sa hrozne smial ale pribeh stal zato no komu bolo lepsie ako tym dvom lol