Ako predat taketo daco.
Ako predat taketo daco.
Nevedeli by ste poradit kde by sa to dalo predat?
//erytrocyt:téma presunutá do časti Ostatné
//erytrocyt:téma presunutá do časti Ostatné
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je to presne to vozitko pre postihnutych alebo slabsich dochodcov. Preto je take uzke lebo sa snim postihnuti mozu dostat napr. do hypermarketov, na postu atd.. Aby to preslo cez klasicke dvere. V Britanii ich jazdia kopy. Pre dochodcov je to tam bezna zalezitost. Tam sa s tym moze normal jazdit po ceste.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nakoľko to má osvetlenie a blinkre, tipujem že s premávkou (ani v SR) nebude problém. Tipujem že sa to berie ako kategória malých skútrov, 4koliek, pri najhoršom elektrická kolobežka. Určite to môže do premávky.Smarton napísal:myslim ze do premavky to velmi nemoze, osobne si to tam neviem predstavit:D
No neviem, podľa mňa to vyzerá, ako smetný kýbel, hlavne ta strecha vyzerá ako dekel a tie steny ako sakel, ktorý vyberieš, keď sa naplí plastnovými pohármi pri stánku s cigánskou..
-Aby som nebol mimo témy: Klasický elektrický vozíček pre telesne postihnutých sa pohybuje od 100 000sk, toto však nevyzerá byť nejako prisposobené pre postihnutých, hlavne to riadenie, je tam niečo ako korman na bicykli.. Ja osobne by som to odhadol na 60 000, ale dosť možne, že som mimo, do týchto vecí sa nevyznám..
-Aby som nebol mimo témy: Klasický elektrický vozíček pre telesne postihnutých sa pohybuje od 100 000sk, toto však nevyzerá byť nejako prisposobené pre postihnutých, hlavne to riadenie, je tam niečo ako korman na bicykli.. Ja osobne by som to odhadol na 60 000, ale dosť možne, že som mimo, do týchto vecí sa nevyznám..
To ovládanie je pre postihnutých pretože sa ovláda len rukamiFrikso napísal:No neviem, podľa mňa to vyzerá, ako smetný kýbel, hlavne ta strecha vyzerá ako dekel a tie steny ako sakel, ktorý vyberieš, keď sa naplí plastnovými pohármi pri stánku s cigánskou..
60 je dost zato...
ja by som to tak otipoval na 25.. coz je dobra cena.. je to vynikajuci pomocnik.. len najprv ked to chces predat musis vela veci okolo toho zistit v sr je velmi malo tychto pomocnikov pre menej mobilnych..cize to by sa dalo uchytit len neviem ako by policajti nato reagovali sice je to elektrika a to je vyhoda..
ja by som to tak otipoval na 25.. coz je dobra cena.. je to vynikajuci pomocnik.. len najprv ked to chces predat musis vela veci okolo toho zistit v sr je velmi malo tychto pomocnikov pre menej mobilnych..cize to by sa dalo uchytit len neviem ako by policajti nato reagovali sice je to elektrika a to je vyhoda..