Povzbudenie pred zapasom

O športe...
dbco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dbco »

kde hravas?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja ked som hraval za Inter som robil stale tu istu vec a to ze som si cupol na zem a poriadne som si zaviazal kopacky...Hudba ti nepomoze kamo...
Ak som si zaviazal tie kopacky tak sa mi nejak uvolnili vzdycky nohy a potom to slo jedna radost... :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

dbco napísal:kde hravas?
v spisskej novej vsi , ale po sezone idem inde
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

nam tiez trener rozprava ze mi nehrame futbal zue mi sa len tak plazime po ihrisku :roll: a je to dobry hec asi pre nas lebo sme skoncili skoro 1. v stvrtej lige dorasteneckej. ale kvoli inzultacii sme boli az 3. :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ked som jazdil na motokárach tak som vždy na štarte počuval Prodigy :D
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ale kvoli inzultacii sme boli az 3.
co ste sa pobili? V dedinskej lige ziadna novinka
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ozrejmim.....ich trener troska silnejsie potlapkal rozhodcu po pleci :lol:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ako ziskam spet svoje sebavedomie????
vobec si neverim a to ma niciiii
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:ako ziskam spet svoje sebavedomie????
Nechcem ta nejak strasit ale toto bol jeden z dvovodov preco som skoncil ja v 13 s futbalom. Proste neveril som si a to sposobilo strach z toho ze nieco na zapase pokazim a vacsina vinny sa znese na mna. O to horsie to bolo ked sa tak na zapase aj stalo.

Bohuzial neviem ti nato dat radu ale mal by si ho ziskat co najrychlejsie, mozno najlepsie bojovnostou na ihrisku aj ked sa nedari.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Nechcem ta nejak strasit ale toto bol jeden z dvovodov preco som skoncil ja v 13 s futbalom. Proste neveril som si a to sposobilo strach z toho ze nieco na zapase pokazim a vacsina vinny sa znese na mna. O to horsie to bolo ked sa tak na zapase aj stalo.

Bohuzial neviem ti nato dat radu ale mal by si ho ziskat co najrychlejsie, mozno najlepsie bojovnostou na ihrisku aj ked sa nedari.
poradim ti. kazdy futbalista ma zapas ked mu nejde presne tak , ako by chcel a aj velke hviezdy niekedy urobia fatalnu chybu , ide o to ze sme ludia a robime chyby , a ked uz hrac urobi chybu tak si musi povedat nevadi ,ved o chvilku to odcinim , a treba si proste pytat loptu , nebat sa. ved koniec koncou je to len futbal , vo futbale ide v prvom rade o zabavu a nie jee to ziadna raketova veda , kde ked sa nieco pokazi neda sa to odcinit. keby sa v zapasoch nerobli chybi nepadali by goli , toto by mali pochopit aj treneri. takze vreba sa bavit averit si :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

matko888 napísal:poradim ti. kazdy futbalista ma zapas ked mu nejde presne tak , ako by chcel a aj velke hviezdy niekedy urobia fatalnu chybu , ide o to ze sme ludia a robime chyby , a ked uz hrac urobi chybu tak si musi povedat nevadi ,ved o chvilku to odcinim , a treba si proste pytat loptu , nebat sa. ved koniec koncou je to len futbal , vo futbale ide v prvom rade o zabavu a nie jee to ziadna raketova veda , kde ked sa nieco pokazi neda sa to odcinit. keby sa v zapasoch nerobli chybi nepadali by goli , toto by mali pochopit aj treneri. takze vreba sa bavit averit si :wink:
No po rokoch som si to sam uvedomil, ale teraz uz je to jedno, futbal hravam len rekracne alebo ho sledujem v telke, a zacat s tym znova by bolo uz neskoro :)
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:No po rokoch som si to sam uvedomil, ale teraz uz je to jedno, futbal hravam len rekracne alebo ho sledujem v telke, a zacat s tym znova by bolo uz neskoro :)
podla toho kolko mas rokov :) ved vravi sa ze nikdy neni neskoro.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

IZZi-BA napísal:ako ziskam spet svoje sebavedomie????
naco sebavedomie proste hraj :-) ja cim viac sa snazim a planujem tym viac nicim ked hram spontane uvolnene tak hram ovela lepsie v sporte musis najme vidiet zabavu a potesenie ;-)

a povzbudenie pred zapasom no klasicke kolecko :-) nehram futbal ale ultimate frisbee a pred zapasom zoberem disk postavime sa do kruhu seci ho chytime jednou rukou kapitan daco povie dake povzbudive slovko potom sa dohodneme co zakricime na 3 to zakricime a ma to za nasledok to, ze 1 bod sme totalne vyhecovany, proste ho dame z uplnym prehladom, súper je doslovne pokakany z nas :-D ale potom povolime a tam je problem uz potom treba brat TO
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

najnovsie si pustam pred odchodom Walls Of Jericho :lol: 8)
Napísať odpoveď