Povzbudenie pred zapasom
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
Nechcem ta nejak strasit ale toto bol jeden z dvovodov preco som skoncil ja v 13 s futbalom. Proste neveril som si a to sposobilo strach z toho ze nieco na zapase pokazim a vacsina vinny sa znese na mna. O to horsie to bolo ked sa tak na zapase aj stalo.IZZi-BA napísal:ako ziskam spet svoje sebavedomie????
vobec si neverim a to ma niciiii
Bohuzial neviem ti nato dat radu ale mal by si ho ziskat co najrychlejsie, mozno najlepsie bojovnostou na ihrisku aj ked sa nedari.
poradim ti. kazdy futbalista ma zapas ked mu nejde presne tak , ako by chcel a aj velke hviezdy niekedy urobia fatalnu chybu , ide o to ze sme ludia a robime chyby , a ked uz hrac urobi chybu tak si musi povedat nevadi ,ved o chvilku to odcinim , a treba si proste pytat loptu , nebat sa. ved koniec koncou je to len futbal , vo futbale ide v prvom rade o zabavu a nie jee to ziadna raketova veda , kde ked sa nieco pokazi neda sa to odcinit. keby sa v zapasoch nerobli chybi nepadali by goli , toto by mali pochopit aj treneri. takze vreba sa bavit averit sikali520 napísal:Nechcem ta nejak strasit ale toto bol jeden z dvovodov preco som skoncil ja v 13 s futbalom. Proste neveril som si a to sposobilo strach z toho ze nieco na zapase pokazim a vacsina vinny sa znese na mna. O to horsie to bolo ked sa tak na zapase aj stalo.
Bohuzial neviem ti nato dat radu ale mal by si ho ziskat co najrychlejsie, mozno najlepsie bojovnostou na ihrisku aj ked sa nedari.
No po rokoch som si to sam uvedomil, ale teraz uz je to jedno, futbal hravam len rekracne alebo ho sledujem v telke, a zacat s tym znova by bolo uz neskoromatko888 napísal:poradim ti. kazdy futbalista ma zapas ked mu nejde presne tak , ako by chcel a aj velke hviezdy niekedy urobia fatalnu chybu , ide o to ze sme ludia a robime chyby , a ked uz hrac urobi chybu tak si musi povedat nevadi ,ved o chvilku to odcinim , a treba si proste pytat loptu , nebat sa. ved koniec koncou je to len futbal , vo futbale ide v prvom rade o zabavu a nie jee to ziadna raketova veda , kde ked sa nieco pokazi neda sa to odcinit. keby sa v zapasoch nerobli chybi nepadali by goli , toto by mali pochopit aj treneri. takze vreba sa bavit averit si
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
naco sebavedomie proste hrajIZZi-BA napísal:ako ziskam spet svoje sebavedomie????
vobec si neverim a to ma niciiii
a povzbudenie pred zapasom no klasicke kolecko