co sa tyka toho philipsu tak sestra ma v izbe velmi podobny model, hra slusne ale co je na nom hrozne je aktivne chladenie. Ten vetrak tam hrozne huci a pokial pocuvas potichu tak to hrozne rusi...inak nejako spickovo nezahra nic z tohto ale vzhladovo sa mi najviac paci to 2.LG
Pedro109 napísal:co sa tyka toho philipsu tak sestra ma v izbe velmi podobny model, hra slusne ale co je na nom hrozne je aktivne chladenie. Ten vetrak tam hrozne huci a pokial pocuvas potichu tak to hrozne rusi...inak nejako spickovo nezahra nic z tohto ale vzhladovo sa mi najviac paci to 2.LG
mozno starsi model,hlucnesjsi vetrak, lebo ja ked dam 76 dB ked tam skoro neni nic pocut,tak vetrak vobec nepocut
no ale tak daco skor odporucit bo ten modle posledyn co som uviedol som povodne chel len ho zvihli cenovo o vyse 1500 sk ako bola povodna cena hajzlosi ale tak co bo zajtra uz objendavam
Imho sa riaď pri výbere čisto podľa RMS výkonu a funkcií, čo potrebuješ, nakoľko ozvučnice sú navrhované renomovanými firmami a rozdiel v zvuku nebýva veľký. Zmysel vyberať komponenty by malo, keby si si bedne skladal sám, alebo keby si zostavu celú skladal. Hi-Fi systémy sú väčšinou vyvážené...
no a tkaze daky verdikt aspon k tymto modelom co som tuna uviedol ?
cize konkretnejsie ?
a v podstate co znamena ten hudobny vykon vlastne ako vravis podstatny je ten RMS
dik
pepo napísal:no a tkaze daky verdikt aspon k tymto modelom co som tuna uviedol ?
cize konkretnejsie ?
a v podstate co znamena ten hudobny vykon vlastne ako vravis podstatny je ten RMS
dik
Podstatný je výkon zosilovača. Pokiaľ máš reprá dve tisícky a jeden 500kový zosík na dvojkanál, bude ti to hrať 2X 250W = 500W RMS výkonu. Čiže sa riaď podľa RMS výkonu a ešte jedna rada - čím váčší objem ozvučníc tým lepšie. Ono je na to aj vzorec kedysi som ho vedel, ale už som ho zabudol. Skús sa opýtať usera Martinekk, ten sa mi zdá byť povolaný poradiť Ti
pepo napísal:no ja som mal tiez tento typ len sa rozhodnut ale zasa aj ten system pre susedov he ten si mylim ze tiez spravi pekny hukot ....
Tak ako kľudne môžeš kúpiť aj ten sharp a pokiaľ nebudeš peckovať ten subík (nie je napísané, či má samostatné ovládanie hlasitosti - to by bodlo) tak 2X 115W nie je zasa tak moc