Pokial budes pouzivat tvoj premium ucet na ktorom uz je prenesnych 25GB tak sa mozes prihlasovat aj z marsu a nepojde ti to. Cez free to ale stiahnes (imho)
t0m4s3 napísal:Pokial budes pouzivat tvoj premium ucet na ktorom uz je prenesnych 25GB tak sa mozes prihlasovat aj z marsu a nepojde ti to. Cez free to ale stiahnes (imho)
ok nikto ma tu nechape tak na to kaslem... ale aj tak dik
culi7 napísal:ok nikto ma tu nechape tak na to kaslem... ale aj tak dik
mozete to vymazat. sorko za prispevok
Skor ty nechapes co sa ti tu snazime vysvetlit. Obmedzenie na rapidshare nie je na IP adresu, ale na tvoj ucet (prihlasovacie meno/heslo). Ked aj zmenis IP pomocou proxy, ale prihlasis sa pomocou toho isteho uctu, tak ta to nepusti, pretoze ten ucet uz ma vycerpacnych 25GB. Jednoduchsie to uz vysvetlit neviem. Ak mas viac premium uctov, tak je to vec ina a napis to sem.
polopate: na TEN isty ucet ked mi na jednom PC vypise ze som precerpal 25GB v tej chvili spustil flashget na DRUHOM PC na ten isty ucel a ide to v poho. to iste ked to dam na dalsi PC a tak. takze chcem nastavit aby som docielil ze Flashget sa bude spravat ako keby ten druhy PC teda ze sa prihlasi cez inu IP.
Viem co mi hovorite ale takto to JE