rapidshare premium ucet
rapidshare premium ucet
nikde som to tu nenasiel .objednal som si premium ucet moze niekto poradit ako to prebieha pri prvom registrovani ?
no neviem ci je to najlepsi napad pouzivat flashget,sice aj ja som ho pouzival lebo sa mi pacil, ale ked som precital toto tak som ho prestal pouzivat a rapget som si dal.
Oznamujeme našim zákazníkom aby nepoužívali k s�ahovaniu program FlashGet, u ktorého sme zaznamenali viacero nedostatkov.Pri jeho používaní je Vám v rámci Vášho limitu zapoèítavané nadmerné nepravdivé množstvo stiahnutých dát .
zdroj:
nemyslel som tym propagaciu stranky.
Oznamujeme našim zákazníkom aby nepoužívali k s�ahovaniu program FlashGet, u ktorého sme zaznamenali viacero nedostatkov.Pri jeho používaní je Vám v rámci Vášho limitu zapoèítavané nadmerné nepravdivé množstvo stiahnutých dát .
zdroj:
Kód: Vybrať všetko
http://www.cvaknito.sk/-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ano da sa dat aj viac linkov naraz... a login zadavas ked si vlozis tam linkciliar napísal:stiahol somflashget nasiel som kde sa zadava heslo aj login ale sa da sem dat aj viac linkov naraz ?
Ukoly
Nove stahovani.. tam skoci okno kde das link alebo linky a nizsie mas login.. ked si zadas login daj si ze ulozit ako vychodzi a potom uz nebudes musiet zadavat login ani nastavenia
Re:
Ja mam dobre skusenosti s nimi.Kupil som si tam svoj prvy rapid ucet neskvor som si platieval cez paypal.Po asi 8 rokov som mal ten isty ucet a hakli mi ho asi 5 krat.Vzdy mi ho vedeli ochotne do par hodin vratit a to po tolkych rokoch.Dedomil napísal:cvaknito tu nespominaj plz. jeden z tipkov co ma nasvedomi ten projekt je totalny k***t. este ze ho neznate osobne