Windows pri instalacii nenahra vsetky subory

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Windows pri instalacii nenahra vsetky subory

Príspevok od používateľa dudo02 »

Cavte.Dostal sa mi do ruk notebook,a pri pokuse o instalaciu-loading files,mi vyhadzuje hlasky,ze nedokaze najst subor"x"(asi tak 15 suborov).Moznosti mam PRESKOCIT,alebo ZRUSIT INSTALACIU.Ak dam preskocit,dokonci cele loadovanie-pri nenajditelnych suboroch pise ze system nemusi fungovat korektne.No a pri spustani samotnej instalacie hodi "blue screen".Uz som sa s tym v minulosti stretol-bola vadna CD-ROM.Teraz zial nemam moznost vymenit CD-ROM.Jedna sa o dost stary notebok IBM.

Tak sa vas chcem spytat-moze byt chyba aj inde ako v CD-ROM?Napr.,niekde v Biose?v BIOSE mam moznost otestovat hardver a vsetky testy dopadnu ok,aj CD ROM..

Jedna sa o notebok IBM 2646-je vyrobeny v roku 99.Za pomoc vdaka :) .

\\Este dodam,ze instalacnim CD to nieje-to je v poriadku,nakolko som ho skusal na inom PC.
Invader
Light Star
Light Star

Re: Windows pri instalacii nenahra vsetky subory

Príspevok od používateľa Invader »

dudo02 napísal:Cavte.Dostal sa mi do ruk notebook,a pri pokuse o instalaciu-loading files,mi vyhadzuje hlasky,ze nedokaze najst subor"x"(asi tak 15 suborov).Moznosti mam PRESKOCIT,alebo ZRUSIT INSTALACIU.Ak dam preskocit,dokonci cele loadovanie-pri nenajditelnych suboroch pise ze system nemusi fungovat korektne.No a pri spustani samotnej instalacie hodi "blue screen".Uz som sa s tym v minulosti stretol-bola vadna CD-ROM.Teraz zial nemam moznost vymenit CD-ROM.Jedna sa o dost stary notebok IBM.

Tak sa vas chcem spytat-moze byt chyba aj inde ako v CD-ROM?Napr.,niekde v Biose?v BIOSE mam moznost otestovat hardver a vsetky testy dopadnu ok,aj CD ROM..

Jedna sa o notebok IBM 2646-je vyrobeny v roku 99.Za pomoc vdaka :) .

\\Este dodam,ze instalacnim CD to nieje-to je v poriadku,nakolko som ho skusal na inom PC.
Cav. Skusal si CD v CDromke. neslo. Skusil si cd v inej cdromke, slo. (skus ho cele skopirovat.) Takze chyba bude v cdromke. Nainstaluj ten win z USB.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

jj,,problem s mechanikou,,niektore citaju media lepsie,ine horsie, stavim sa,ze si neinstaloval z lisovaneho cd
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

na 99% tipujem ze to je ramkou, kedze podobne problemy som uz zazil niekedy v minulosti
ddforever
Novice
Novice

RAM !!!

Príspevok od používateľa ddforever »

Mal som podobný problém a súhlasím s tým, že problém je v Ramke. :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Problém je jednoznačne v ramke, hovorím z vlastnej skúsenosti :)
dudo02
King
King

Tak to nemusi byt len RAM.Raz som to uz riesil na inom PC(ako som pisal vyssie) a problem bola CD-ROM...
Skusal som to aj z USB-ale ani to nefunguje :?

Laptop asi pojde na suciastky-hoci take predpotopne veci uz asi nepouzijem..
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

dudo02 napísal:Tak to nemusi byt len RAM.Raz som to uz riesil na inom PC(ako som pisal vyssie) a problem bola CD-ROM...
Skusal som to aj z USB-ale ani to nefunguje :?

Laptop asi pojde na suciastky-hoci take predpotopne veci uz asi nepouzijem..
tak naco to tu riesis... zober tu sunku von a dobre sa na nej vysanti s kladivom :twisted:
dudo02
King
King

Chcel so som ho dat jednej kamoske...Mlada kocka a nema PC,ani book-tak na internet a na nejaku pracu v MS OFFICE by jej to uplne stacilo..

Inac je moznost bootovania zo siete,no tiez sa mi nedari :?
dudo02
King
King

Tak sa mi tento Book nakoniec podarilo uspesne rozbehat :) .Chyba bola uplne trivialna,len skoda ze ja som na nu prisiel az potom,ako som komplet cely Book uplne rozobral. :roll:

Takze chyba bola v instalacnom CD.Z tohoto CD som nespocetne velakrat instaloval.Vsetky mechaniky mi ho zobrali aj nacitali bez problemov.Avsak tato jedna ho nenacitala cele-niektore subory proste nenacitala..CD je mierne poskrabane a ak toto CD vlozim do inej mechaniky-ziadny problem.Iba v tejto jednej blbne-asi to bude tym,ze mechanika je historicky kus :) .CD som len skopiroval,napalil na novy disk a instalacia prebehla hladko,bez jedineho problemu.

Je to uplna malicka blbost,ktora ma aj napadla,ale hned som ju zavrhol-holt,clovek sa uci na vlastnych chybach :aasmile27: .Tak snad to niekomu mozno niekedy pomoze.Ale aj tak vdaka za vase navrhy :wink: .
Napísať odpoveď