Promiscuous mode cez APPro (WL-1120AP)
Promiscuous mode cez APPro (WL-1120AP)
Zdravim, skusal som konfigurovat toto AP tak, aky vsetky pakety z wlan0 prechadzali na eth0 ... zial neuspesne... neviete ako na to?
Re: Promiscuous mode cez APPro (WL-1120AP)
to nie je promiscuous mod ale jednodochy BridgeAcryll napísal:Zdravim, skusal som konfigurovat toto AP tak, aky vsetky pakety z wlan0 prechadzali na eth0 ... zial neuspesne... neviete ako na to?
zariadenie typu bridge funguje trosku inak... z wifi->ethernet to nefunguje...vilko napísal:to nie je promiscuous mod ale jednodochy Bridge
inak ako byt pripojeny v rezime klient/router to nejde...
hej,,ale napisal si to inak,,to nejde o poslanie packetov z wlan na eth rozhranie.. promiscuous mod je schopnost wifi adapteru prijimat vsetky pakety okrem pre neho paketov urcenych.. zeby sa to niekomu podarilo na hocijakom APcku som nevidel (z mechanicko konstrukcnych dovodov)Acryll napísal:zariadenie typu bridge funguje trosku inak... z wifi->ethernet to nefunguje...
inak ako byt pripojeny v rezime klient/router to nejde...
no tu ide o to, ze APPro je zalozeny na linuxovom jadre... a ked som sa trosku hral v konzole, tak sa mi podarilo zapnut Promiscuous mode na wlan0, takze som cez tcpdump videl, ze tam nejake pakety behali z roznych IP (aj ked to mohli byt iba ARP packety)... kazdopadne na eth0 sa ziadne packety z nich nedostavili... akurat lietali TCP segmenty z komunikacie cez SSH, ale inak nic...vilko napísal:hej,,ale napisal si to inak,,to nejde o poslanie packetov z wlan na eth rozhranie.. promiscuous mod je schopnost wifi adapteru prijimat vsetky pakety okrem pre neho paketov urcenych.. zeby sa to niekomu podarilo na hocijakom APcku som nevidel (z mechanicko konstrukcnych dovodov)