tak ked chces symbian naco si zalozil tuto temu ? Potom je samozrejme N73 jasna volba, mne sa pozdavaju oba mobily, tazko bych si vybral, ale ked by som musel, tak skor K810i
Mal som N 73 aj k800i / to iste co k810i/ a spokojnejsi som bol jednoznacne s Nokiou(symbian, aj co sa tyka fotaku...) Na SE bolo fajn akurat to, ze bol ovela rychlejsi vdaka tomu ze nemal symbian. Asi by som mal N73 doteraz,keby ze s nou nemam problemy, ako restartovanie hocikedy sa jej zachcelo,najlepsie pocas hovoru... Tak som sa jej radsej zbavil... Ale tak to som mal smolu na chybny kus...
Digital napísal:Ber nokiu , máš istú spolahlivosť ,originalitu a kvalitu.
Mám ju tiež takže
o tych spominanych kvalitach by som si dovolil zapochybovat...nedavno som si totiz jednu fokiu zaobstaral a zdaleka sa neda charakterizovat ani jednym z tych slov...siel by som za SE.
seth82 napísal:o tych spominanych kvalitach by som si dovolil zapochybovat...nedavno som si totiz jednu fokiu zaobstaral a zdaleka sa neda charakterizovat ani jednym z tych slov...siel by som za SE.
ja si zase myslim, ze sa neda hovorit o kvalitach se
mam n73, spoluziak k800i. poviem ti pravdu, bral by som radsej SE. tato moja nokia- to ti je strasny punkhard. pomaly, seka, baterka dlho nevydrzi aj ked nic nerobim. ale zase ma symbian, dobry fotak a je to taka cihla . a mam ho ani nie pol roka.
noldor napísal:mam n73, spoluziak k800i. poviem ti pravdu, bral by som radsej SE. tato moja nokia- to ti je strasny punkhard. pomaly, seka, baterka dlho nevydrzi aj ked nic nerobim. ale zase ma symbian, dobry fotak a je to taka cihla . a mam ho ani nie pol roka.
otec ma N73, ja ten SE.
nokiu by som nechcel. nelubi sa mi ovladanie, na moj vkus pomalsi, mal som ho pozicany 2 dni a po 3 hodinach som mal chut ho hodit o zem.
mozno som divny, ale ta nokia, fuj fuj :p ale to je iba moj skromny nazor
Ja osobne by som určite bral Nokiu. Myslím že už len kôli tým malým gombíkom, ktorú SE má by som ho nechcel. mne osobne nevyhovovali. Kamarát si tento SE kúpil a otčim má zasa tú nokiu...
Môj názor je že fotky z nokie boli krajšie.
A symbiany ja môžem
Jako dlouholety uzivatel Symbianu bych urcite bral N73. Symbian kazdemu nevyhovuje, protoze je pomalejsi nez telefony bez otevreneho OS, ale na druhou stranu to nahrazuje moznostmi SW rozsireni, a kdyz to prezenu tak by se dalo rict, ze mas v kapse maly pocitac.
Zalezi co od telefonu ocekavas. Pokud ti staci "jen" mobil tak si vyber radsi SE.