sluchatka ku "šaflu"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

sluchatka ku "šaflu"

Príspevok od používateľa smejo »

zdravicko, doteraz som fical na cr. muvo + SparkPlug a bol som spoko

nedavno som si zadovazil ipod shuffle, ktory si so sparkami velmi nereze, vysledkom je akosi tlmeny zvuk, nebolo to ono ani po hodinovom bavkani sa s EQ, cize zatial ficim na ipodovskych, ale chcel by som nieco ine, rad by som nejake otvorene

taky rok dozadu by som neuvazoval a kupil porty, ale teraz ich uz velmi nechcem (osobne dovody :D ), rozmyslal som nad KSC75, aj som ich uz zacal zhanat, ale po dnesnom rozhovore s jednym predajcom (sk.sluchatka.net), ktory mi velmi ksc75 nedoporucil som zacal vahat, odporucil mi senny px100-vky, ktore mi ale co sa dizajnu tyka velmi po chuti nie su

chcel by som poprosit o nejake tipy (eshopy, kamenne, to je jedno), do takeho litra, pripadne napiste ake mate skusenosti so shuffle-om, na akych sluchatkach ficite, etc

diky vopred
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Len tak na okraj: uz asi od troch ludi som pocul, ze iPod nema dobry zvuk ani ked sa k nemu pripoja hociako dobre sluchadla :D
No inak si asi nemas velmi z coho vyberat. Ked nechces porty, tak ber sporty . PX 100 sa nepacia ani mne :?
Ale inak vyzeraju zaujimavo tieto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30917 sice nie su otvorene, ale fakt som nenasiel nic co by sa rovnalo portam alebo px 100.
smejo
Addict
Addict

radsej by som nieco decentnejsie ako tie HD201 ;)
bol by som rad, keby ste sa vyjadrili, ze kto na com pocuva :)

btw, ten ipod som si kupil najma kvoli prevedeniu ;)

// edit - senn. PMX 60 niekto nema? resp. co na nich hovorite?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

GothaR napísal:Len tak na okraj: uz asi od troch ludi som pocul, ze iPod nema dobry zvuk ani ked sa k nemu pripoja hociako dobre sluchadla :D
No inak si asi nemas velmi z coho vyberat. Ked nechces porty, tak ber sporty . PX 100 sa nepacia ani mne :?
Ale inak vyzeraju zaujimavo tieto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30917 sice nie su otvorene, ale fakt som nenasiel nic co by sa rovnalo portam alebo px 100.
ja nemam problem so zvukom, mam nano
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

smejo: do litra sa zohnať dá. Osobne mám nano, fičím si na AKG K27i a som vrcholne spokojný :)
Tebe by som odporučil Audio-Technica ATH-SJ3 WH vrámci ceny. Ak by si sa ešte rozhodol šetriť, tak zober AKG K 414 P. AKG majú všeobecne veľmi vyvážený zvuk. Ako basy, tak ja výšky :wink:
smejo
Addict
Addict

na doma by som si vpoho vybral aj take, ale na vonku chem nieco mensie :)
na ceskom aukre som za 2 ceske stovecky objavil emgeton cult (design porta pro) - skusal ich niekto? je zvuk porovnatelny s portami?

shuffle tu nema nikto ? (neverim! :D ) - zaujima ma, kto ma ake sluchatka, aky je zvuk, pripadne ci niekto tiez neskusal sparky
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:na doma by som si vpoho vybral aj take, ale na vonku chem nieco mensie :)
na ceskom aukre som za 2 ceske stovecky objavil emgeton cult (design porta pro) - skusal ich niekto? je zvuk porovnatelny s portami?

shuffle tu nema nikto ? (neverim! :D ) - zaujima ma, kto ma ake sluchatka, aky je zvuk, pripadne ci niekto tiez neskusal sparky
Porta Cult sú shity :!:
Jediné, čo majú spoločné s Porta Pro je slovo porta. Nekupovať :!:
Sparky som mal na nano, ale začali mi vadiť pri hudbe, ktorú počúvam, príliš výrazné basy.
ywi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ywi »

Ked sa tu spominali tie AKG, tak za zmienku stoji i model K 412 p. Na rozdiel od K 414 p sa jedna o polouzavrety model. Po zvukovej stranke su dost vydarene, i ked na px100 alebo porty nemaju. Cena je vsak priazniva okolo 800kc. Sam o nich uvazujem....
smejo
Addict
Addict

ywi napísal:za zmienku stoji i model K 412 p
nevyzeraju zle...

co hovorite na tieto? http://headphones.cz/inshop/prenosna/ty ... mx-100.htm (" Týlní varianta klasického modelu. (PX 100)")
zacinam mat dilemu, ci radsej skladacie, alebo s mostikom vzadu
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

PMX100 by si asi ľutoval, keďže sa nedajú zložiť a je to dosť blbá konštrukcia, ktorá zaberá veľa miesta. Keď, tak radšej siahni po skladacom modeli. A PX 100 sú najlacnejšie na Pixmanii.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:nevyzeraju zle...

co hovorite na tieto? http://headphones.cz/inshop/prenosna/ty ... mx-100.htm (" Týlní varianta klasického modelu. (PX 100)")
zacinam mat dilemu, ci radsej skladacie, alebo s mostikom vzadu
Na PX100 kričia výšky. Choď radšej do tých AKG :wink:
Napísať odpoveď