nic v zlom. neviem aky mas ale spolubyvajuci ma axe a smrdi (doslova). to otvaram okno aby sa vyvetralao. strana korenisto paliva vona. pre mna.ONdr3j napísal:ja pouzivam obycajny AXEnieze by som nechcel lepsi parfem ako hugo boss a pod ale tie ceny su no ehmm trosku vysoke na mna
sestra ma nejaky "katalog" (alebo ako by som to mal nazvat) s parfemami urcenymi pre znamenia, ak by to chcel niekto vidiet tak to zoskenujem
Aku pouzivate vonavku?
pouzivam AXE pulse, mne sa ta vona paci (sak som si ju aj vybral
) aj ked je trosku prisilna ale je OK 
tu su obrazky s toho "katalogu"
baran byk blizenci
kozorozec vodnar ryby
rak panna lev
vahy skorpion strelec
hadam to niekomu pomoze pri vybere
tu su obrazky s toho "katalogu"
baran byk blizenci
kozorozec vodnar ryby
rak panna lev
vahy skorpion strelec
hadam to niekomu pomoze pri vybere
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zorg: Ako sa ti pozdava Aqua di Gio??? Mam to tiez a cakal som od toho podstatne viacej, najma ked som cital na stranke jednej parfumerie, ze je skvela, no strasne ju tam vychvalovali a tak som na slepo kupil. Najblizsie asi vezmem Selection od Huga, pripadne zbehnem okostovat Soul a uvidim... Inak Light Blue je zenska vona a patri asi k tym najznamejsim zenskym vonam 
-
jin
VIP
Došla mi vôňa (Escada - sentiment) a zvažujem novú. Dnes som navštívil parfumériu a chcem sa spýtať, ako vám vonia táto:
http://www.parfemy.cz/carolina-herrera/ ... y-for-men/.
Resp. poznáte niekto? Máte?
http://www.parfemy.cz/carolina-herrera/ ... y-for-men/.
Resp. poznáte niekto? Máte?
Ja mam Aqua Di Gio uz druhykrat a vzdy som s nou bol spokojny, neviem, je to presne typ vone ktory mam rad, sviezy... letny a tak. Hugo Boss moc nemusim, radsej vzdy siahnem po niecom od Armani a CK, teda aspon zatial. Co sa tyka Light Blue, nie je tomu tak davno co vysla aj v prevedeni pre muzov. Myslim ze niekedy zaciatkom leta. Uz som ju testoval v shope a pacila sa mi. Mal by si skusithojko napísal:Zorg: Ako sa ti pozdava Aqua di Gio??? Mam to tiez a cakal som od toho podstatne viacej, najma ked som cital na stranke jednej parfumerie, ze je skvela, no strasne ju tam vychvalovali a tak som na slepo kupil. Najblizsie asi vezmem Selection od Huga, pripadne zbehnem okostovat Soul a uvidim... Inak Light Blue je zenska vona a patri asi k tym najznamejsim zenskym vonam
-
mastermind
VIP
no tak naco si platit za drahe parfumy ked mozem mat to iste za zlomkovu cenu ale v inom flakone??? nie, dakujem...
pouzivam FM 113- inspiracia vône Bruno Banani - Pour man
btw hovorim o tomto: www.najparfumy.okamzite.eu
tu su nazvy vôni, ako sa predavaju v parfumeriach:
tu su nazvy vôni, ako sa predavaju v parfumeriach:
- Prílohy
-
- FM.rar
- (20.64 KiB) 92 stiahnutí
-
will.i.am
Darca
ma pravdu.. tie vone sa nijak nelisia od originalov.. takisto ja som sa presvedcil a aj kamarati... takze tu nie je o com...Pezzo napísal:no tak naco si platit za drahe parfumy ked mozem mat to iste za zlomkovu cenu ale v inom flakone??? nie, dakujem...
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
No v mojej predošlej práci mi kolega doniesol jeho voňavku Hugo Boss (bola to tiež len tá napodobenina o ktorej písal Pezzo), rozdiel medzi originálom bol taký, že originál vydrží určite dlhšie ako napodobenina. Proste chalan sa nastriekal a za 2 hodiny nebolo cítiť nič. Inak kto má nejakú skúsenosť s tými bombastickými "voňavkami" čo vám ponúkajú rozni čudáci v bratislave na hlavnej stanici za 300,-SK ?
Inak ja používam Hugo Boss Allure homme sport, originál samozrejme
Inak ja používam Hugo Boss Allure homme sport, originál samozrejme