ukladam si historiu v icq asi od oktobra 2006 a dnes sa mi stalo, ze mi ju tam uz nepridava... Moze to byt plne? Hmm? to sa mi nezda, ale jednoducho mi uz nepridava spravy do historie.. kde je problem? Historiu mam zapnnutu stale..
trochu OT, davajte si pozor ked pouzivate programy na cistenie systemu typu window washer a pod. Zvyknu maznut historiu z iM klientov a Vy ani neviete ako . Ja som tak prisiel o dva a pol rocnu historiu, skoda ze som ju nezarchivoval, uz sa to nebude opakovat
uplink napísal:trochu OT, davajte si pozor ked pouzivate programy na cistenie systemu typu window washer a pod. Zvyknu maznut historiu z iM klientov a Vy ani neviete ako . Ja som tak prisiel o dva a pol rocnu historiu, skoda ze som ju nezarchivoval, uz sa to nebude opakovat
Na co je dobra historia vlastne?
Vobec mi to nejde do hlavy. Mne napada len jedno vyuzitie: Ked ma niekto pospini, aby som mal v pripade zaloby dokaz.
Mate nejaku inu myslienku?
Sry za OT. Ak chcete, zmazte moj prispevok. Dakujem.
Mastros napísal:Na co je dobra historia vlastne?
Vobec mi to nejde do hlavy. Mne napada len jedno vyuzitie: Ked ma niekto pospini, aby som mal v pripade zaloby dokaz.
Ked sa chces neskor zasmiat ake blbosti ste to pred 3 rokmi s kamosom pisali historia je tu pre teba..
historia je dolezita vec - ked potrebujem vediet, co mi niekto napisal vcera, alebo pred tyzdnom, nejaku dolezitu informaciu, ktoru si uz nepamatam, alebo odkaz na nejaku inet. stranku, tak historia pride velmi vhod
az sa cudujem, preco ju niektori ludia nepouzivaju, a vypytuju sa stale na to iste
Mastros napísal:Na co je dobra historia vlastne?
historia z icq by ti nestacila ani na vysudenie grahamoveho rozka.... no naco asi je ? ked is niekto chce zaspominat o akych hovadinach pisal resp. ked je niekto opity a nepamata si co pisal tak sa lahko dozvie...
Ja sa spolieham, že v historii najdem linky, ktore mi niekto pošle a nabuduce mi ich treba.
-Tiež sa mi stalo, že mi jeden chalan jeden deň tvrdil jedno a druhý deň zo mňa robil debila. Jednoducho som mu skopiroval historiu a čušal jak voš pod chrastou