Priatelka a jej otec

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XweptR »

s mojimi rodicmi to riesit nehodlam, ani na policiu ist..., jedine co, mozem s nou byt castejsie nech je menej doma. (a preventivky to niesu ... lietaju po nej pohare a tak)
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

XweptR napísal:s mojimi rodicmi to riesit nehodlam, ani na policiu ist..., jedine co, mozem s nou byt castejsie nech je menej doma. (a preventivky to niesu ... lietaju po nej pohare a tak)
btw a ich domaca situacia je aka ako vztah oetc mama medzi sebou ??? prpadne jeho mama cize babka tvojej priatelky ??? byva dakde nablizku ??? lebo jeho mama mi mu mohla dohovorit pripadne nech mlada odide byvat k babke
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jej mama a otec sa maju velmi radi, cize mama nic nespravi, a k babke by ist mohla, ale nechce, dovod neviem, cize je to patova situacia
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

XweptR napísal:jej mama a otec sa maju velmi radi, cize mama nic nespravi, a k babke by ist mohla, ale nechce, dovod neviem, cize je to patova situacia
do faku a mame to nevadi ze vlastnu dceru jej tam prizabija ten chumaj ??? kks nechapem :-/ kym sa chudak babe daco nestane asi sa neuvedomi nikto ja by som ju na tvojom mieste skusil dako prehovorit jemne nech ide k babicke :!:
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mama je mimo hry, a keby sa otec dozvedel ze ide k babke, bolo by to horsie
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

preco neprides za jej otcom a neporozpravas sa snim??
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

warezman napísal:preco neprides za jej otcom a neporozpravas sa snim??
Jasne a ten jej otec mu povie, aby sa do nich nestaral a posle ho do p, popripade este aj jej zakaze sa s nim stretavat a este ju aj zmasti. Blby napad podla mna.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

p4ra napísal:Jasne a ten jej otec mu povie, aby sa do nich nestaral a posle ho do p, popripade este aj jej zakaze sa s nim stretavat a este ju aj zmasti. Blby napad podla mna.
Suhlasim ...... pokial je to čo opisuje tak je to dost pravdepodobne .... Nech skusi zavolat na destku linku pomoci (neviem či ešte existuje ale viem ze par rokov dozadu to bolo a bezala osväta okolo toho v podobe reklami) tam by jej poradili čo dalej ....
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

uvidime ako sa to bude vyvyjat, priatelka ma zacala informovat takze uvidime
Ozzy989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ozzy989 »

Ja som mal a mam podobný problem mojej priatelky otec nehorazne chlastal a potom robil doma bordel. jedneho krasneho dna zabil korelu ktoru som dal svojej priatelke a viac mi nebolo treba trochu som si ho podal a teraz neviem len čakam či sa vráti k pitiu či nie ale ak mam pravdu povedat už nebudem čakat kym zasa niečo spraví pri prvom naznaku budem konat či už na vôastnu pest alebo zavolam nanho fizlov. Neviem ako može niekto také to robiť. osobne si myslím že tu nepomože už ani psycholog treba sa tomu postaviť a bojovat.
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

hm, tak to je asi podobny pripad, jej otec tiez chlasta .. nie sice stale ... ale vraj to nieje ani velmi zriedkavo... no v poslednom case sa mi priatelka nestazuje, cize asi je klud doma. Dufam ... v 14 sa mu moc staviat nechcem :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mna len tak napadlo. Nepije tvoja priatelka? nefajci? nefetuje? Niektori ludia maju dost pozmenenu hranicu agresivity a zlosti, takze ak ho vytoci, mozu doma lietat aj predmety. Mam kamaratku, co fajcila, pila a mala aj sklony k pervitinu. Jej otec to zistil, tak tiez vraj nereagoval len ustnym napomenutim, alebo miernou bitkou.
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jej otec fajci, ona to neznasa, lame mu cigarety, pit nepije tiez, a drogy urcite nie, to by som videl ze je "ina". jej otec pije, to je hlavny problem
Ozzy989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

to maš pravdu že v 14 sa mu stavat tiež ieje rozumne. to bude chcieť uvažovať a dobre rozmyšľať. raz som chcel nan ho zavolať fízlov ale potom som si uvedomil ze dalej by to bolo už iba horšie. budeš musieť dobre zvážiť čo spravíš ja som už nemal na výber a som starší ako ty ale udržal som sa a len som ho tak trochu obuchal o stenu a potom priatelka cely týžden spala u mna. je to ťažké u takýchto ľudí nevie čo ma človek robiť ja som sa rozhodol bojovat a pri tom ostanem ak sa zasa o niečo pokusi tak si to odnesie. tebe poradím vždy stoj pri nej a rozprávaj sa snou bud jej oporou
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

stojim pri nej stale, a aj budem, dakujem za rady :)
Ozzy989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

nz a netreba zabudať Hammerfall FOREVER!!!!!
The way of the warrior!!!!
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

hh, hammerfall, alebo zelezna baseballka :D
Napísať odpoveď