Priatelka a jej otec
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
btw a ich domaca situacia je aka ako vztah oetc mama medzi sebou ??? prpadne jeho mama cize babka tvojej priatelky ??? byva dakde nablizku ??? lebo jeho mama mi mu mohla dohovorit pripadne nech mlada odide byvat k babkeXweptR napísal:s mojimi rodicmi to riesit nehodlam, ani na policiu ist..., jedine co, mozem s nou byt castejsie nech je menej doma. (a preventivky to niesu ... lietaju po nej pohare a tak)
-
Runes
Addict
do faku a mame to nevadi ze vlastnu dceru jej tam prizabija ten chumaj ??? kks nechapem :-/ kym sa chudak babe daco nestane asi sa neuvedomi nikto ja by som ju na tvojom mieste skusil dako prehovorit jemne nech ide k babickeXweptR napísal:jej mama a otec sa maju velmi radi, cize mama nic nespravi, a k babke by ist mohla, ale nechce, dovod neviem, cize je to patova situacia
-
Enduro3333
Medium Professional
Suhlasim ...... pokial je to čo opisuje tak je to dost pravdepodobne .... Nech skusi zavolat na destku linku pomoci (neviem či ešte existuje ale viem ze par rokov dozadu to bolo a bezala osväta okolo toho v podobe reklami) tam by jej poradili čo dalej ....p4ra napísal:Jasne a ten jej otec mu povie, aby sa do nich nestaral a posle ho do p, popripade este aj jej zakaze sa s nim stretavat a este ju aj zmasti. Blby napad podla mna.
-
Ozzy989
Novice
Ja som mal a mam podobný problem mojej priatelky otec nehorazne chlastal a potom robil doma bordel. jedneho krasneho dna zabil korelu ktoru som dal svojej priatelke a viac mi nebolo treba trochu som si ho podal a teraz neviem len čakam či sa vráti k pitiu či nie ale ak mam pravdu povedat už nebudem čakat kym zasa niečo spraví pri prvom naznaku budem konat či už na vôastnu pest alebo zavolam nanho fizlov. Neviem ako može niekto také to robiť. osobne si myslím že tu nepomože už ani psycholog treba sa tomu postaviť a bojovat.
Mna len tak napadlo. Nepije tvoja priatelka? nefajci? nefetuje? Niektori ludia maju dost pozmenenu hranicu agresivity a zlosti, takze ak ho vytoci, mozu doma lietat aj predmety. Mam kamaratku, co fajcila, pila a mala aj sklony k pervitinu. Jej otec to zistil, tak tiez vraj nereagoval len ustnym napomenutim, alebo miernou bitkou.
-
Ozzy989
Novice
to maš pravdu že v 14 sa mu stavat tiež ieje rozumne. to bude chcieť uvažovať a dobre rozmyšľať. raz som chcel nan ho zavolať fízlov ale potom som si uvedomil ze dalej by to bolo už iba horšie. budeš musieť dobre zvážiť čo spravíš ja som už nemal na výber a som starší ako ty ale udržal som sa a len som ho tak trochu obuchal o stenu a potom priatelka cely týžden spala u mna. je to ťažké u takýchto ľudí nevie čo ma človek robiť ja som sa rozhodol bojovat a pri tom ostanem ak sa zasa o niečo pokusi tak si to odnesie. tebe poradím vždy stoj pri nej a rozprávaj sa snou bud jej oporou