Či odísť z gympla, keď som bola asi v sexte kvôli športovému gymnáziu v Senici. Rozhodnutie bolo nie. Tento rok to bolo, či skončiť hrávanie volejbalu po takmer desiatich rokoch kvôli príprave na VŠ. Rozhodnutie bolo áno...Žiadne vážnejšie rozhodnutia som zatiaľ ani nerobila, väčšina sa týkala štúdia, ktoré je a bude vždy na prvom mieste, takže hoci to nebolo vždy ľahké a nebola som s tým dlho stotožnená, bolo to tak lepšie.
vybrat si medzi nereagujucou a apatickou babou na vinobrani vybral som si apaticku a zachranilo jej to zivot
a pred viac ako 22 rokmi som sa rozhodol tlacit dopredu a vsetkych som predbehol daka tomu som tu aj ked obcas to rozhodnutie lutujem ale inak inak som rad
z nedavnej minulosti asi 2 rozhodnutia.
- ci prejst od 4teho rocnika na externe studium a nastupit na trvalo do zamestnania. - odpoved ano a nelutujem
- ci zobrat kopu uverov a kupit krasny pozemok v najtichsej mestskej casti kosic a pripravovat sa na stavbu domu. - odpoved ano a zatial nelutujem. uvidime co bude ked pride prva splatka na uver
ci vymenit zamky na byte a vyhodit tak fotra z bytu, odpoved ano zatial maximalne najtazsie rozhodnutie v zivote, tazsie uz asi ani nebude bolo tam sudne rozhodnutie o zmene vlastnictva bytu, ale mama na to nemala zaludok, tak som sa musel zachovat ako svina, ale zabezpecit si tak kludny zivot
- ci odist z Brna, kde sa rysovala dobra kariera, urobil som to a dnes to trosicku lutujem, lebo mesiac po mne odisla osoba, kvoli ktorej som odisiel ja
- ci zobrat velky uver na kupu bytu v Bratislave, urobil som to a nelutujem, uz len najst nieco, co by mi vyhovovalo