Nevie niektora dobrá duša mi pomoct z vysokoškolskou mechanikou? Jedna sa o statiku,kinematiku a dinamiku. Materialy k tomu mam. Rad by som zohnal neakeho cloveka co bi mi to dokazal vysvetlit. rad zanim pridem. Najlepsie by to bolo ak by si bol z okolia Trnavy, Senice alebo Hlohovca. Jasne ze to nebudes robit zadarmo. Na cene sa dohodneme. Ak mas chut mi pomoct napis mi na mail: [email protected]
no kokso ta zivot omrzel 4 rovnake temy zalozit a to sme asi spoluziaci ze chodis na SJF STU BA priznaj sa kto si a co nevies na statike ??? sak to je primitivne dynamiku ani ja neviem ale to koli matike nie tomu ze by som nechapal sak kukni nato a vies
poslal som to na viacej krat aby si to vela ludi vsimlo. nie chodim sice na stu ale ma materialovotechnologicku do TT. gratulujem k statike ja som sa do toho sice pozeral ale bezvysledne.
no hej ale zato dostanes basu akurat a ja este nemam skusku spravenu koli tomu ze amm problem z mat ale co tam nechapes sak vsetko v osi sa musi rovant spolu 0 inak to padne a pod sak to je lahka logika BTW daky spoluziak ti to nemoze vysvetlit ???
matematiku beriem lavou zadnou. s tymi spoluziakmi je to problem som externy student takze som s nimi iba v sobotu a pocas tyzdna chodime do prace. to ze sa to musi rovnat nule je fain ale ako sa k tomu mam dopracovat a vobec bud budem prosit docentku o milost alebo sa na to vykaslem
vladki74 napísal:matematiku beriem lavou zadnou. s tymi spoluziakmi je to problem som externy student takze som s nimi iba v sobotu a pocas tyzdna chodime do prace. to ze sa to musi rovnat nule je fain ale ako sa k tomu mam dopracovat a vobec bud budem prosit docentku o milost alebo sa na to vykaslem
no kokso lahke riesenie nehladaj pomoc tu ale uvas na skole daj inzerat na nastenku dade ze hladas doucovanie s toho a urcite sa ti dakto ozve napr ty co su na ing studiu a maju smer kde sa to pouziva prenich to je uplna hracka