Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

v kamennych je jedno ci podas 3 tikety po 10 alebo jeden rozdeleny na tri skupiny 1z3 po 10, ajtak zaplatis 31,50..(ak je manipulacny 5% ako vo fortune)..

vyhoda je v tom, ze das napr. 1z3 po 200 a k tomu este napr. 3z3 po 100... ak vyjdu vsetky 3, mas riadny balik co by si normalne ze 3 ine tikety nemal.. chapeme sa? :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

aka je prosim vas kombinovana stavka? je to totiz na bwin.cz a neviem co to je. nevie niekto?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

B3rET napísal:vyhoda je v tom, ze das napr. 1z3 po 200 a k tomu este napr. 3z3 po 100... ak vyjdu vsetky 3, mas riadny balik co by si normalne ze 3 ine tikety nemal.. chapeme sa? :D
Skus mi to opisať na konkretnom priklade aj s kurzami. Unika mi totiž výhoda toho 1z3. Keby si vyhral Všetky kombinacie v 1z3, tak kurzy jednotlivych skupin sa ti neansobia navzajom, ale sčitávajú pokiaľ viem .. :hmm:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

na zajtra sa chystam dat na gaborika a iginlu co myslite?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

matko888 napísal:aka je prosim vas kombinovana stavka? je to totiz na bwin.cz a neviem co to je. nevie niekto?
kombinovaná stávka tzv. kombinátor je stávka, kde sa ti všetky zápasy (udalosti) na ktoré vsadíš medzi sebou vzájomne kombinujú. kombinácia môže byť rôzna (to záleží podľa toho, koľko máš zápasov a koľko chceš kombinácií) napr. dvojice alebo trojice.

príklad: máš 5 zápasov
A EISBAREN-DUSSELDORF(1.TR) X 2.60
B DUISBURG-INGOLSTADT(1.TR) X 2.60
C ISERLOHN-KREFELD(1.TR) X 2.60
D STRAUBING-AUGSBURG(1.TR) X 2.45
E WOLFSBURG-MANNHEIM(1.TR) X 2.55
keď chceš aby sa ti zo zápasov vytvorili dvojice, tak tete čo sedí za PC, povieš že chceš kombinátora dvojice a zahlásiš jej sumu, ktorú chceš vsadiť na jednú dvojicu (10 Sk na jednu dvojicu je najmenšia stávka). dvojice sa tvoria následovne
AB [68] BC [68] CD [64] DE [62]
AC [68] BD [64] CE [67]
AD [64] BE [67]
AE [67]
*tie čísla v zátvorkách sú kurzy jednotlivých zápasov, vynásobené vzájomne krát suma ktorá je vsadená na jednu dvojicu.

celková možná výhra tiketu je 659 Skk (súčet všetkých súm jednotlivých dvojíc). takže keď ti teta čo pracuje v stávkovej kancelárií vidá tiket, tvojou jedinou úlohou potom ostáva už iba doma na internete alebo na teletexte sledovať výsledky jednotlivých zápasov.

keď ti napr. vidu udalosti označené písmenami A C D tak to znamená, že kombinácie AC AD CD sú výherné (196 SKK).

/btw - výhoda tejto stávky je tá, že stačí aby ti vyšla čo i len jedna dvojica a vyhrávaš, síce je to suma menšia ako si vsadil. nevýhoda tejto stávky je tá, že musíš dávať vysoké kurzy ináč sa ti to neoplatí vôbec :wink:

dúfam, že si ma pochopil :oops:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Frikso napísal:Skus mi to opisať na konkretnom priklade aj s kurzami. Unika mi totiž výhoda toho 1z3. Keby si vyhral Všetky kombinacie v 1z3, tak kurzy jednotlivych skupin sa ti neansobia navzajom, ale sčitávajú pokiaľ viem .. :hmm:
aha napr. takto... mas 400SK... namiesto ako by si podal 3 tikety po 133SK, podal by si to takto... ak vyjde aspon jedna skupina, ajtak vyhras, ale ak vyjdu vsetky, si v riadnom baliku... :)

Obrázok
Frikso
Darca
Darca

B3rET:No jasne, už tomu chápem. Naozaj je to výhodné :shock: až sa mi žiada si ísť podať :D

-Dnes si určite idem dať na Sakica, vcera neskoroval a zajtra hraju s Calgary. Dnes je naňho kurz 3.0 tak nebudem čakať na poslednu chvíľu :)
-Tiež sa idem zaregistrovať do fortuna klubu. Tipovanie cez net mi je pohodlnejšie a nejake tie bodiky sa nazbierajú :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja dnes idem na O. Jokinena. 6 zapasov bez golu, celkom prijatelny washington ako super :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ten Jokinen bol dobry tip, dal som to sice len za 300 korun, ale aspon 500 korun do plusu. Len co z toho, ked som na Sakicovi prerobil uz peknu palku.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jj oli ma potesil :)
Dnes davam za nizsi vklad Iginlu, aj ked proti coloradu to lahke nebude... dnes v noci myslim, ze sakic konecne prekona pôst (teodora :P )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No Sakic je dnes viacmenej tutovka, hoci ma uz oskbal o pekny peniaz, ale verim, ze sa mu to dnes uz podari, vsak taha post 9 zapasov bez golu a to pre hraca jeho formatu nie je mozne. Navyse este ked si pozriem aky cas travi na lade a pozriem sa na pocet striel v kazdom zapase, tak nemozem napisat nic ine, ako to, ze ma neskutocnu smolu.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

ja som bol dnes podať všetky tri zápasy, ktoré sa v noci hrajú

Toronto -Boston 1
Calgary - Colorado x
Edmonton - Vancouer 2

dúfam že to výjde a v noci sedím pri telke lebo dávajú zapas toronta s bostonom :wink:
Momo46
Professional
Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa Momo46 »

Toronto -Boston 2
Calgary - Colorado 2
Edmonton - Vancouer 1
Asi tak by som to dal :)
J.O.S.E
King
King

Re: správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Momo46 napísal:Toronto -Boston 2
Calgary - Colorado 2
Edmonton - Vancouer 1
Asi tak by som to dal :)
toronto - sice nič moc ale ako boston majú podobne výsledky, lenže niekedy toronto dva body zobrať musí a prečo nie dnes a ak zaberie sundin v útoku výhoda domaceho prostredia si myslím že niet o čom

colorado ma slabšie obdobie a v calgary už hrali jeden zápas a zo šťastím ho vyhrali pretože calgary bolo strelecký aktívnejšie a colorado ma skore v posledných 2 zápasoch 2:10 a calgary teiž nič moc zatiaľ takže na takú x-ku to vyzera byť

edmonton - vancouer edmonton ma zranených souraya a pitkanena, čiže obrana nič dostava dosť golov, v útoku okrem hemskeho niet koho spomenuť, vancouer sa začína rozbiehať sa mi zda ttakže vyhra si myslím,
Frikso
Darca
Darca

Niekedy sa nestačím čudovať, čo sa trenkáčov (hráčov, čo pretipujú aj trenky) u nás do fortuny chodí. Jeden deň chlapík s ticketom s kurzom 945 a aspoň 10 tipov na hráčov NHL:dá gól. 1 mu vyšiel :hehe:
-Včera som bol dať Sakica a predavacka akurát motala brutal dlhý ticket. Som sa tam s tým jedným zápasom cítil ako debil :oops: ešte som to mal na takom zdrape o velkosti 1x2cm :D čo som si z ifortuny opísal doma..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neboj frikso ..to je klasika :lol:
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Frikso napísal:Niekedy sa nestačím čudovať, čo sa trenkáčov (hráčov, čo pretipujú aj trenky) u nás do fortuny chodí. Jeden deň chlapík s ticketom s kurzom 945 a aspoň 10 tipov na hráčov NHL:dá gól. 1 mu vyšiel :hehe:
-Včera som bol dať Sakica a predavacka akurát motala brutal dlhý ticket. Som sa tam s tým jedným zápasom cítil ako debil :oops: ešte som to mal na takom zdrape o velkosti 1x2cm :D čo som si z ifortuny opísal doma..
stavkuj cez net nebudes sa citit trapne a nemusis tam ani pachnut :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Frikso: No a??? Dlhy tiket je zarukou uspechu??? Ak tam mal rozpis, napriklad 5 zapasov do skupinky, dal napriklad kombinacie 4 zo 6, tak ten tiket sa natiahne na dlzku v pohode na pol metra.

http://hokej.sme.sk/c/3594846/Hokej-Sta ... tisic.html

Takto elegantne som vcera netrafil Sakica, teda ani k tomu nedoslo:
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 650f1eebd6

Dnes som ho dal este za liter, to uz len ako cena utechy.

Edit: Vyhral som, neverim!!!
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 758072182f
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko napísal:Frikso: No a??? Dlhy tiket je zarukou uspechu??? Ak tam mal rozpis, napriklad 5 zapasov do skupinky, dal napriklad kombinacie 4 zo 6, tak ten tiket sa natiahne na dlzku v pohode na pol metra.

http://hokej.sme.sk/c/3594846/Hokej-Sta ... tisic.html

Takto elegantne som vcera netrafil Sakica, teda ani k tomu nedoslo:
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 650f1eebd6

Dnes som ho dal este za liter, to uz len ako cena utechy.

Edit: Vyhral som, neverim!!!
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 758072182f
mne nevysiel len peterburg ako kukam ani tebe
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Iginla vysiel :P . Ten Sakic, uz asi naozaj patri do stareho zeleza.
Dnes davam Gaborika alebo Hossu.
Zamknuté