Mam jej dat sancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mam jej dat sancu?

Príspevok od používateľa will.i.am »

Mam taku malu dilemu...
V sobotu sme boli u kamosa na byte... No a prisla tam jedna kocka... Zbalil som ju, bozkavali sme sa nakoniec som ju vyprstoval. Ja som nic nepil.. Ona len trochu do nalady... Nic som necitil.. Bol to pre mna len taky ulet... Ona sa mi vsak ozvala ci si spolu nezacneme... Ked ja neviem... Znova dievca ktore je take povolne ci sa s nou oplati mat nieco viac ako taku neviazanu zabavu... Dalsia vec je, ze ona chodi so skoly do blavy ja do KE a videli by sme sa len cez vikendy...
Obaja mame 20... tak co si o tom myslite? Mam jej dat sancu? Alebo mam radsej lovit v inych vodach :)

//Edit: Snad neporusujem pravidla s temou s takym miernym sexualnym podtonom... lebo podstata je ina ako sex :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

vyvestil som ...
mohol by si jej dat sancu nic za to nedas ...
ak nechces vykasli sa na nu ...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja by som dal ....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

v prvom rade čo riešiš? tu?
dve otázky:
1: chceš mať snou vyrovnaný a "pekný" a "láskyplný" vzťah?
2: chceš s nou iba spávať?

na prvú otázku odpoved znie.... :lol: :lol: neni šanca... lebo uvažuješ niečim iným ako je srdce - viem znie to veľmi sentimentálne ale je to tak.

na druhú - jednoznačne áno (máš istotu že ti dá)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ja by som to vyriešil tak , že by som s ňou išiel dajme tomu na nejakú večeru , kde by ste pili iba sifón a kúsok viac ju spoznať , porozpávať sa , proste zistíš či vlastne stojí zato alebo je to len nejaká žumpa , čo otrčí na každej párty v BA
samozrejme pokús sa tentokrát nechať prsty na pokoji ; )
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

fizz napísal:Vzhladom na to, ze ona bola strieskana pod obraz bozi, moze si mysliet, ze vyzeras uplne inak :wink: Tak ci tak by ste sa raz rozisli, ale ked sa nudis...
tak pod obraz bozi urcite nebola... lebo si pamata vsetko co sa stalo... len mala vypite...
triple napísal:v prvom rade čo riešiš? tu?
dve otázky:
1: chceš mať snou vyrovnaný a "pekný" a "láskyplný" vzťah?
2: chceš s nou iba spávať?

na prvú otázku odpoved znie.... :lol: :lol: neni šanca... lebo uvažuješ niečim iným ako je srdce - viem znie to veľmi sentimentálne ale je to tak.

na druhú - jednoznačne áno (máš istotu že ti dá)
to je pravda.. asi uvazujem niecim inym... ale znova neviem ci by som az taky hnusny k zenam aby som ju vyuzil len na sex... co ak sa ona zamiluje a mne pojde len o sex...
schw33k napísal:ja by som to vyriešil tak , že by som s ňou išiel dajme tomu na nejakú večeru , kde by ste pili iba sifón a kúsok viac ju spoznať , porozpávať sa , proste zistíš či vlastne stojí zato alebo je to len nejaká žumpa , čo otrčí na každej párty v BA
samozrejme pokús sa tentokrát nechať prsty na pokoji ; )
myslim si, ze ni je az taka.. podla toho co mi hovorila... a vraj sa uz davno s nikym necitila tak dobre...
Tento piatok mam volny dom a chcel som spravit taku malu party ja... a praveze som to cchel skusit ako to s nou pojde bez alkoholu...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

will.i.am napísal:co ak sa ona zamiluje a mne pojde len o sex...
robíš tu kápa , len aby to nebolo opačne , ženy sú nevyspytatelné , ľahko pomútia hlavu :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nikdy by som nerozbehol vztah s babou ktoru som len tak zo spasu na nejakej party vyprstoval. To nema perspektivu, je to postavene na hlavu.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nezodpovednost z tvojej, ako aj z jej strany. Moj nazor - nie.
Btw, najprv sa pytaj, potom strielaj. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nerobte zo seba moralistov, lebo nimi nie ste. Keby ste boli v jeho situacii, urobite to iste. Sam hovori, ze dievca nebolo spite pod obraz bozi, taktiez si vsetko pamata. Nezneuzil ju nijako.

Podla mna jej mozes dat sancu. Nespravila nic hrozne, ani ty, za co by ste sa mali odsudzovat, ci byt odsudzovani.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

skus to, nenamotavaj sa a po case uvidis
/keby som bol volny tiez by som nemoralizoval... kto moralizuje tak suka ako olympionik (raz za 4 roky)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

p4ra ci by som ju na tej party nevyprstoval? Nie. Ale pravdupovediac si tym nikdo naozaj nemoze byt isty. Ale ak by sa to stalo ani by som neuvazoval o tom ze by som s nou zacinal nejaky vztah. Tym som si 100%ne isty.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Gangy napísal: Ale ak by sa to stalo ani by som neuvazoval o tom ze by som s nou zacinal nejaky vztah. Tym som si 100%ne isty.
Súhlasím...Začínať vzťah s niekým, kto dá ani nevieš komu a kde nemá význam. Nechcem moralizovať, ale u mňa je to tak...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked vravis, ze mas volny byt, tak sprav party teda ty a nechaj tomu volny priebeh. zavolaj si kamosov, kamosky a bavte sa. a ked zistis, ze spravila s niekym inym to, co minule s tebou, tak nie je o com. ked sa tam nic take neudeje potom by malo zmysel sa nad tym zamyslat.
trosku OT: mam kamaratku, ktora bola na jednom nemenovanom festivale (hodokvas), spoznala typka, hned v prvu noc v stane ... (bodky si domyslite, pravidla googlu su neuprosne :D ) a fungovali spolu normalnym zdravym vztahom 1,5 roka. ale uznavam, ze to bola asi aj dost nahoda alebo stastie :D
mi-chau
Darca
Darca

ja ked som slobodny tiez by som skocil po kazdej na party ale netvrdim ze sa tak spravam ked som zadany tak ju nesud podla toho, nechala sa lebo je volna a aj ty si volny
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

princip, ze prstovaná je vacsie moralne bahno ako prstujúci je.. vskutku zaujimavy.. a obavat sa vztahu s holkou ktorá sa k tomu podvolila pri prvom stretnuti (hlavne ked si ju TY prstoval a podla vlastnych slov "nic necitil") je tiez divne, vzhladom na to, ze neurobila nic horsie ako ty... nemoralizujem, absolutne neodsudzujem ciny ani jedneho z vas.. len sa teda zamysli a neries pi*ov*** :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Frankie napísal:princip, ze prstovaná je vacsie moralne bahno ako prstujúci je.. vskutku zaujimavy..
ono to mas tak, fakt ze su muzi su prasata je vseobecne znamy, tak nikoho neprekvapuje ze podlahol, u zien je to ine
/Frankie : tak tak
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

byt tebou tak hned jej poviem ako to je .. proste uprimne, ze nech si nenamysla a nerobi ruzove okuliare ze nejaky vztah ak by chcela s tebou :)

alebo nie.. proste .. zisti co ta holka je zac :) mozno si na nu urobil AZ taky velky dojem ze - az takto sa podvolila..

zalezi na tom ci "ma v hlave nasrano" alebo ta holka "ma nieco v sebe"

uff :) sam neviem co som to vypotil :P vlastne rob ako to citis ale neze ta holka bude o mesiac dva niekde revat :cry: 8)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

mi-chau napísal:ono to mas tak, fakt ze su muzi su prasata je vseobecne znamy, tak nikoho neprekvapuje ze podlahol, u zien je to ine
to bude mozno aj tym, ze chlap ktory nepodlahne je automaticky gay, zatial co zenska, ktora podlahne je lacna kur*a... maju ludia vobec na vyber? :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy napísal:p4ra ci by som ju na tej party nevyprstoval? Nie. Ale pravdupovediac si tym nikdo naozaj nemoze byt isty. Ale ak by sa to stalo ani by som neuvazoval o tom ze by som s nou zacinal nejaky vztah. Tym som si 100%ne isty.
Tak tak ...
1. Nemal by som na to odvahu
2. Som momentalne zadany
3. Rozhodne by som nebol ja Iniciator aj keby som nebol zadany ... nejak to nemam v laske resp. v krvi taketo nezavazne uzivanie ...

Frankie ... chlap ktory nepodlahne nemusi byt zrovna Gay ... Moze mat silnu volu ;) :D
Napísať odpoveď