jin napísal:Tak ako kľudne môžeš kúpiť aj ten sharp a pokiaľ nebudeš peckovať ten subík (nie je napísané, či má samostatné ovládanie hlasitosti - to by bodlo) tak 2X 115W nie je zasa tak moc
no hej ale zasa ked si to tak vezmem tak ten philips ma zasa 2x 120 W takze je to skoro to iste a zislo by sa zistit ci ten subik je ovladan y zvlast ked nei tak to je onicom potom
pepo napísal:no hej ale zasa ked si to tak vezmem tak ten philips ma zasa 2x 120 W takze je to skoro to iste a zislo by sa zistit ci ten subik je ovladan y zvlast ked nei tak to je onicom potom
pepo napísal:no hej len ci sa da ovladat aj ovladacom cize ci sa da stahovat hlas toho subwooferu nezavisle na repro
To zistíš zrejme až v predajni. Ale dalo by sa to aj inak - keby sa Ti s tým chcelo babrať, môžeš si na kábel hodiť jednoduché zariadenie (neviem ako sa volá ), ktorým by si reguloval odpor - tým pádom aj hlasitosť
jin napísal:To zistíš zrejme až v predajni. Ale dalo by sa to aj inak - keby sa Ti s tým chcelo babrať, môžeš si na kábel hodiť jednoduché zariadenie (neviem ako sa volá ), ktorým by si reguloval odpor - tým pádom aj hlasitosť
tak ono sa to da regulovat aj obycajnym potenciometrom
ale tuna v obchode to nikde nieje tak by som chcel zistit ci sa da zvlast bo sa mi zda asi naj z tych co je v hej.sk na vyber
pepo napísal:tak ono sa to da regulovat aj obycajnym potenciometrom
To, to som chcel povedať
pepo napísal:ale tuna v obchode to nikde nieje tak by som chcel zistit ci sa da zvlast bo sa mi zda asi naj z tych co je v hej.sk na vyber
Každopádne presurfoval som celé hej.sk aj pixmaniu a naj sa mi stále zdá ten Sharp. Ako alternatívu by som ešte videl - http://www.hej.sk/audio-video/obchod/37 ... -ak750e-k/, ale to iba ak by ti išlo vážne iba o výkon. Inak ten Sharp má imho naj. pomer výkon/cena.
no neni to zle len trosku uz aj drachsie no ale ma nahnevalo ze pred 2 tyzdnami mali cenu 7800 sk kurna a dvihli to poriiadne vrrr ... ale ten sa mi tiez paci ten sharp ....
a potenciometer je dobra vec a napokon mas pravdu ked tak si to tak spravim .
enter00 napísal:ja si ako hifi nepredstavujem plastovu krabicku s dvomi 10cm repracikmi:)
no ale ked kupujes tak kupis taka ak je keby chces daco lepsie tak jasne ze bedne drevenen ktore si spravis sam alebo kupis zvlast a ktomu zosik ...
tu sa jedna o hifi system ... takze ...