Amilo...
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Amilo...
zdravim chcem sa spytat sestra ma book fuji siemens amilo , dnes hrala CS a volala cez skype... zrazu jej skocili zvisle bielo ruzove pasi... book som vypol chytil osm chladic zospodu uplne vreli... tak som pockal kym s aochladi a nakopol book zrazu vsetko slape zase v pohode a uz sa to raz stalo ale nebolo to pri CS... typujem to na prehrievanie grafiky... mylim sa alebo mam pravdu? 
-
Runes
Addict
moze byt mne sa zasa toto leto restartoval
ale problem bol v tom ze vonku bolo 30 book sa pekne zahrieval a ja som ho mal na posteli kde sa pekne vnoril do matraca takze nemal kade prudit vzduch a otom ze matrac zachytava teplo netreba hovorit
ak ti to robi aj v normalnom prostredi 24° na drevenej podlozke tak to uz problem je su nato napr chladiace dosky (taka dosticka ktora ma v sebe 2 ventilatori a pekne zospodu robia fuuu fuuuu su napajane bud cez usb abo baterkami)
-
GIGABYTE
King
no tak bolo to na skle na stole so sklom...Runes napísal:moze byt mne sa zasa toto leto restartovalale problem bol v tom ze vonku bolo 30 book sa pekne zahrieval a ja som ho mal na posteli kde sa pekne vnoril do matraca takze nemal kade prudit vzduch a otom ze matrac zachytava teplo netreba hovorit
ak ti to robi aj v normalnom prostredi 24° na drevenej podlozke tak to uz problem je su nato napr chladiace dosky (taka dosticka ktora ma v sebe 2 ventilatori a pekne zospodu robia fuuu fuuuu su napajane bud cez usb abo baterkami)