elpopel napísal:Je kenny ja si ted prohlizel v profilu me stare temy a narazil sem tam na jednu .. kde si mi hodnotil muj 1 web Tvoje odpoved co si tam napsal se ted vyborne ho k tvojemu vytvoru ..
"To je jedno kto tam co robil, dal si to sem aby sme ti ohodnotili grafiku. A ta je podla mojho nazoru hnusna. Takto by som svoj web nikdy nespravil. Plati vsetko co bolo vyssie povedane. Radsej to sprav odznova."
Ale uz sem se v tom zlepsil .. aspon myslim .. jinak tvuj web je nedodelany .. neni tam to menu .. hlavicka je primo odpudiva a tlacitka pod ni to same ..
Pekne si to napisal, vsetci sa len ucime, preto nieje dobre ked ludia komentuju vytvory inych uzivatelov slovami "skvele" "parada" a pod. Aspon si sa zlepsil, ja nie
tomexx napísal:Cele je to odveci, takto to dopadne ked tvori stranku niekto kto nema so skutocnym webdesignom ani elementarne skusenosti... Uvedom si ze web sa nerovna grafika (imo ani ta grafika nie je nic moc)...
Ak sa chces tomu venovat profesionalnejsie tak musis zacat studovat a tvrdo pracovat...
- ked robite design na stranku, myslite na to ze v 80% pripadoch nebudete moct pouzit Vas vysnivany font v menu, pouzite nieco real, nieco, co ma predinstalovane kazdy windows user. Obrazkove menu prichadza v uvahu len vtedy, ked mate skrytu textovu substituciu a tiez by mohlo posobit kompaktnejsie, nie len ako "navrh" bez logiky.
...
je zvlastne, ze zrovna na toto nikto nereagoval... je to velmi vystizne...
dochodca edition rulez
šak už hej...dobre veď ja mu to nezazlievam len nech to tam napíše
že je to z tutoriálu.lebo keď som písal ten príspevok vyšie tak tam bolo len skúšal som pero....žiaden tutorial